Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Familie som sitter samlet i en sofa

Hvorfor er et godt inneklima så viktig?

Et godt inneklima er viktigere enn mange tror, og luften inne har stor påvirkning på både deg og hjemmet ditt. Du har kanskje opplevd rå luft, at hodet verker, huden føles tørr og at parketten knirker? Ikke ignorer inneklimaet - få et friskere innemiljø i dag.

Slik påvirkes ditt inneklima

Det er mange grunner til at luften og inneklimaet i hjemmet påvirkes. Det kan være større faktorer som radon, fukt, støv og pollen- men også hårspray, parfymer, vaskemiddel og telys bidrar til at inneklimaet påvirkes negativt. I tillegg påvirker årstidene, og vinteren gir ofte tørrere inneluft enn sommeren.

Slik påvirkes du av et dårlig inneklima

Et dårlig inneklima vil ha innvirkninger både på egen helse og omgivelsene dine. Sliter du med fukt vil det kunne utvikles muggsopp og tørr luft kan påvirke både hud, hår og humør. Inneluften kan variere stort fra rom til rom, og særlig kan våtrom som bad og vaskerom, samt soverom og stue være utsatt.

Les mer om hvordan du kan få et bedre inneklima her.

Slik måler du ditt inneklima

Er du usikker på hvordan situasjonen egentlig er i ditt eget hjem? Kanskje er ikke luftkvaliteten så høy som du hadde sett for deg? Heldigvis finnes det produkter som gir deg en oversikt og forteller deg hva som skal til for forbedre inneklimaet.

Med Airthings Wave Plus kan du både måle inneklimaet og få en større forståelse. Få en oversikt over temperaturer, CO2, radon og mengden forurensning i inneluften eller mål temperaturen, luftfuktigheten og lufttrykk.

Airtthings Wave Plus vil også måle den usynlige gassen radon, som blant annet kan være svært skadelig for lungene - dette kan du lese mer om her.

Slik får du et bedre inneklima

Det finnes en rekke muligheter for å forbedre inneklimaet på, enten du sliter med tørr, fuktig eller forurenset luft. En av de enkleste løsningene for et bedre inneklima er faktisk å åpne vinduer og dører i 5-10 minutter hver dag. På denne måten får du erstattet den gamle luften med ny, frisk luft.

Samme effekten kan du også få med en luftrenser, finn din favoritt blant vårt store utvalg her.

Har du en kjeller eller et annet rom hvor det ofte lukter rått eller du opplever fukt kan en luftavfukter være til stor hjelp. Om du derimot opplever at inneluften er tørr og ubehagelig kan en luftfukter hjelpe deg med en friskere og lettere luft.

Bli bedre kjent med Airthings:

 Airthings Wave Plus

Airthings Wave Plus

Airthings Wave Plus er den første batteridrevne smart-IAQ-monitoren med hele seks sensorer. Monitoren måler både radon, temperature, lufttrykk, luftfuktighet, VOC og CO2. Du får all informasjonen du trenger direkte i en app på mobiltelefonen.

 Airthings Wave Mini

Airthings Wave Mini

Wave Mini er en perfekt start for en bedre forståelse for inneklima. Med tre sensorerer måler den luftfuktighet, temperatur og TVOC (flyktige organiske forbindelser). Wave Mini fungerer utmerket alene, og enda bedre sammen med Wave Plus.

 Airthings Wave Radonmåler

Airthings Wave Radonmåler

Airthings Wave er en rask og nøyaktig radonmåler som gir deg resultatene rett på mobiltelefonen. Følg ukentlige, månedlige eller årlige grafer og skaff deg en oversikt over radonnivået i ditt hjem på en måte som er enkel å forstå for alle.