Hopp over navigasjonen
focus on air freshener står på gulvet ved siden av sofa i en stue

Viktigheten av å ha rett inneklima

Et sunt inneklima er viktig, både for deg og hjemmet ditt. Luften innendørs er fylt med støv, pollen og bakterier – og kan være like skadelig som den forurensende luften du kan finne utendørs.

Med en monitor fra Airthings som måler luftkvaliteten kan du få bedre kunnskap om inneklimaet ditt, og gjøre grep i dag.

Få bedre inneklima i dag

Det finnes heldigvis flere måter du kan forbedre inneklimaet på. Både ved måling av luftkvalitet, økt luftfuktighet og mindre fuktighet og generelt renere luft.

LightAir IonFlow plassert i en lys stue

LightAir IonFlow – en unik luftrenser

LightAir IonFlow® har et unikt Skandinavisk design, er stillegående og klimasmart. I tillegg er det den eneste luftrensningsteknologien som har vitenskapelige bevis på å ikke bare fjerne virus fra luften, men også eliminere infleksibiliteten av virus i luften, som influensavirus og RS-virus.*

*Ifølge forskningsstudier på Karolinska Intstitute and Unversity of Linköping i Sverige 2007 - 2014. (Appr. MSEK 12 støttet av Vinova)

smarttelefon med en luftmåler i frorgrunn og barn som hopper i en seng i bakgrunnen

Dette er Airthings

Lurer du på hvordan luftkvaliteten er i hjemmet ditt? Og har du egentlig tenkt på hva luften vi puster inn består av? Man tilbringer 90% av tiden innendørs, og luften kan ofte være minst like forurenset som den vi har utendørs. Med Airthings får du en oversikt over luftkvaliteten i hjemmet ditt og du vil få en detaljert innsikt over temperaturer, fuktighet, lufttrykk og radon.

I 2019 kåret TIME Magazine Airthings til en av årets 100 beste oppfinnelser

Les mer om Airthings her.

Disse anbefalte produktene vil hjelpe deg med å forbedre inneklimaet:

Les mer