Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bilde av et hvitt Epoq Viva-kjøkken

Epoq - inspirasjon til kjøkken og vaskerom

Vi har samlet alle våre artikler som gir deg kjøkkeninspirasjon, slik at du kan oppfylle kjøkkendrømmen din. Les mer om andres erfaringer med Epoq og få inspirasjon til smarte løsninger og uunnværlige produkter.
Sort kjøkken fra Epoq i serien Trend Liquorice

Et modig og stilsikkert kjøkkenvalg

Matte, sorte kjøkkenskap møter hvitevarer med sort glassoverflate, og benkeplaten i massiv eik gir et helhetlig preg. Ventilatoren er nøye utvalgt, og passer perfekt til de elegante, sorte skapene og det skinnende amerikanske kjøleskapet.
Hvitt kjøkken fra Epoq uten håndtak i Integra White

Et hvitt og stilrent kjøkken uten håndtak

Marjos hvite kjøkken med integrerte hvitevarene gir et stilrent kjøkken, og med funksjonelle sokkelskuffer er oppbevaringen maksimal fra gulv til tak.
Sort kjøkken fra Epoq i serien Trend Liquorice

Epoq-kjøkkenet som fanger oppmerksomheten din

Dette praktiske kjøkken har lagringsplass for alt av bestikk, servise og kjøkkenutstyr, og kjøkkenøya er perfekt for de daglige gjøremålene. Få kjøkkeninspirasjon her!
Bilde av et par som har kjøpt kjøkken i serien Trend

Jojjes og Evelinas bistrokjøkken fra Epoq

Evelina og Jojje Bretti Lundegard har realisert drømmen om et kjøkken i bistro-stil og med restaurantfølelse, og har har nå fått massevis av arbeidsplass i deres nye kjøkken. Se de flotte bildene og få inspirasjon her!
 Bilde av tilfreds kundes Epoq-kjøkken i serien Trend

«Et kjøkken med flott design og praktisk utforming»

Kjetil Sandes har kjøpt et Epoq-kjøkken og fikk hjelp med å finne gode kjøkkenløsninger i et rom med skråtak og bjelker. Se bilder av kjøkkenet og les den positive kundehistorien her!
Bilde av bakeartikler i et Epoq-kjøkken

Epoq-kunde: ”Det er blitt utrolig gøy å lage mat!”

Hilde Jensen kjøpte et Epoq-kjøkken, og nå nyter hun å lager mat. Få kjøkkeninspirasjon og les om Hilde Jensens praktiske kjøkkenløsninger og om kjøkkenøyen, som ble et smykke i rommet.
Bilde av en kjøkkenøy fra Epoq

Drømmeøya: Kjøkkenøy fra Epoq

Les om familien passet på å få montert kjøkkenet de alltid hadde ønsket seg samtidig som de bygget på huset. I dag samles hele familien rundt kjøkkenøyen.
Bilde av en smart innredet skuff fra Epoq

Smart kjøkkeninnredning

Inredningen avgjør hvor funksjonelt kjøkkenet blir. Vi i Elkjøp og Epoq har en rekke smarte kjøkkenløsninger som gir deg mye skapplass og skuffer som ikke skuffer når det kommer til design og brukervennlighet.
Bilde av en rekke forskjellige skapfronter og håndtak fra Epoq

Epoq: Slik får du et unikt kjøkken

Klassisk, moderne, trendy eller stilrent. Alt er avhengig av materialene og formene du velger til nettopp ditt kjøkken. Vi hjelper deg på veien til det perfekte kjøkken.
Bilde av et Epoq-kjøkken

Et lekkert hyttekjøkken I industriell stil

Denne familien valgte et Epoq-kjøkken fra Elkjøp til deres drømmehytte i Norge. Ønsket var at kjøkkenet skulle være funksjonelt, praktisk og ha gode løsninger for hele familien. Se de flotte bildene og bli inspirert her!
Pil med teksten: Gå til Epoq forside