Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bilde av et hvitt Epoq Viva-kjøkken

Epoq - inspirasjon til kjøkken og vaskerom

Vi har samlet alle våre artikler som gir deg kjøkkeninspirasjon, slik at du kan oppfylle kjøkkendrømmen din. Les mer om andres erfaringer med Epoq og få inspirasjon til smarte løsninger og uunnværlige produkter.
Laminat benkeplate

Et rimelig kjøkken - med Epoq får du mer for pengene

Planlegger du å pusse opp kjøkkenet eller ser du etter rimelige løsninger? Med Epoq får du et kvalitetskjøkken til en rimelig penge. Sjekk våre tips til en mer budsjettvennlig oppussing.

Epoq Heritage-kjøkken

Hyttekjøkken – tre perfekte stiler

Er tiden inne for å gi hyttekjøkkenet en liten oppfriskning? Det finnes mange muligheter når det kommer til valg av farger, stiltyper og materialer. Vi hjelper deg å velge riktig stil til hytta.
Damixa Silhouet -blandebatteri i Epoq-kjøkken

Frisk opp kjøkkenet med små detaljer

Små detaljer kan gjøre store forskjeller. Frisk opp kjøkkenet med nye detaljer og følg trendene samtidig. Vi har samlet noen tips som gjør det enkelt for deg å friske opp kjøkkenet ditt.
Epoq Heritage Light Grey -kjøkken

Kjøkken til hytta - dette må du tenke på

Fjell, sjø, land og strand – vi har butikker i hele landet! Velg om du vil tegne kjøkkenet til hytta di der du bor eller i den lokale Elkjøp-butikken nær din hytte. Les mer om alt du trenger å vite før du begynner på veien mot et nytt hyttekjøkken!
Epoq Integra Steel Grey -kjøkken

Slik pusser du opp kjøkkenet for mindre enn 30.000 kroner

Om du er fornuftig i valget av materialer kan du spare tusenvis av kroner, og små detaljer kan utgjøre en stor forskjell i budsjettet. Her finner du eksempelkjøkkener for under 30 000 NOK.
Epoq Black Ash kjøkken

Lekre løsninger til et middels budsjett

Å pusse opp kjøkkenet trenger ikke å være en krevende og dyr prosess. Uansett om du har et klart kjøkken i tankene, eller om du trenger tips og inspirasjon er vi her for å hjelpe deg. Her finner du tips til et kjøkken med et middels budsjett.
Epoq Steel Grey -kjøkken

Slik pusser du opp kjøkkenet for 70.000 +

Små detaljer har mye å si for kjøkkenets funksjonalitet. Invester i smarte løsninger og hvitevarer med den nyeste teknologien. Vi har samlet noen priseksempler på kjøkkener som koster over 70 0000 NOK.
Landlig kjøkken fra Epoq i serien Shaker Natural Oak

Har du landlig, nordisk eller minimalistisk stil?

Oppussing er i vinden som aldri før, og det finnes uendelig mange muligheter når det kommer til valg av farger, stiltyper og materialer til ditt nye kjøkken. Vi hjelper deg å velge riktig stil til kjøkkenet.
Eeva Kolus Epoq-kjøkken

Se Eevas lyse og lekre kjøkken på budsjett

Når finsk skribent Eeva skulle fornye kjøkkenet, falt valget på Epoq. Hun ønsket seg et klassisk, varmt kjøkken med Shaker-fronter og en tykk kjøkkenbenk i massivt tre. Les mer og la deg inspirere av Eevas lyse og lekre kjøkken!
Epoq kjøkken

Se Josefin og Alexanders flotte Epoq-kjøkken

Josefin og Alexander fra Skellefteå har med sin familie på fire nylig kjøpt et Epoq-kjøkken fra Elkjøp. Det de liker best med kjøkkenet er den opphøyde vaskemaskinen, benkeplaten i valnøtt, den 80 cm brede platetoppen og den superflotte, ripefrie oppvaskkummen fra Blanco.
Sort kjøkken fra Epoq i serien Trend Liquorice

Et modig og stilsikkert kjøkkenvalg

Matte, sorte kjøkkenskap møter hvitevarer med sort glassoverflate, og benkeplaten i massiv eik gir et helhetlig preg. Ventilatoren er nøye utvalgt, og passer perfekt til de elegante, sorte skapene og det skinnende amerikanske kjøleskapet.
Hvitt kjøkken fra Epoq uten håndtak i Integra White

Et hvitt og stilrent kjøkken uten håndtak

Marjos hvite kjøkken med integrerte hvitevarene gir et stilrent kjøkken, og med funksjonelle sokkelskuffer er oppbevaringen maksimal fra gulv til tak.
Sort kjøkken fra Epoq i serien Trend Liquorice

Epoq-kjøkkenet som fanger oppmerksomheten din

Dette praktiske kjøkken har lagringsplass for alt av bestikk, servise og kjøkkenutstyr, og kjøkkenøya er perfekt for de daglige gjøremålene. Få kjøkkeninspirasjon her!
Nova Pro Scala -skuffer

Grass - stilfulle skuffer med praktiske løsninger

Når vi designer kjøkken, er det alltid med et moderne nordisk hverdagsliv i tankene. Den østerrikske produsenten GRASS står for tidløse og moderne designvalg som glir elegant inn i de fleste kjøkken, samtidig som funksjonaliteten alltid står i høysetet.
Benkeplater fra Cosentino passer til Epoq kjøkken og vaskerom

Cosentino - fra de spanske fjell til kjøkkenbenker

Fokus på bærekraft, helse, sikkerhet og et sunt arbeidsmiljø: Dette er noen av grunnene til at vi har valgt å innlede et samarbeid med den spanske benkeplateprodusenten Cosentino. Benkeplater fra Cosentino er av høy kvalitet og har miljø i fokus.
 Den danske bedriften HORN produserer miljøvennlige benkeplater

HORN – eksklusive benkeplater som gjør verden grønnere

Med en benkeplate fra HORN velger du ikke bare eksklusiv og vakker design, du bidrar samtidig til å gjøre verden grønnere. En benkeplate av tre som blir bare vakrere med tiden eller slitesterk og robust laminat - du velger.
Bilde av et par som har kjøpt kjøkken i serien Trend

Jojjes og Evelinas bistrokjøkken fra Epoq

Evelina og Jojje Bretti Lundegard har realisert drømmen om et kjøkken i bistro-stil og med restaurantfølelse, og har har nå fått massevis av arbeidsplass i deres nye kjøkken. Se de flotte bildene og få inspirasjon her!
 Bilde av tilfreds kundes Epoq-kjøkken i serien Trend

«Et kjøkken med flott design og praktisk utforming»

Kjetil Sandes har kjøpt et Epoq-kjøkken og fikk hjelp med å finne gode kjøkkenløsninger i et rom med skråtak og bjelker. Se bilder av kjøkkenet og les den positive kundehistorien her!
Bilde av et Epoq-kjøkken

Et lekkert hyttekjøkken I industriell stil

Denne familien valgte et Epoq-kjøkken fra Elkjøp til deres drømmehytte i Norge. Ønsket var at kjøkkenet skulle være funksjonelt, praktisk og ha gode løsninger for hele familien. Se de flotte bildene og bli inspirert her!
Epoq vaskerom

10 tips for deg som skal lage vaskerom

Livet består av flest hverdager, sies det. Og for mange kjennetegnes dem blant annet av fulle skittentøyskurver, sortering av klær og den umulige kabalen om å finne like sokker. Heldigvis kan vi hjelpe til å gjøre klesvasken bittelitt mer lystbetont.
Bilde av en kjøkkenøy fra Epoq

Drømmeøya: Kjøkkenøy fra Epoq

Les om familien passet på å få montert kjøkkenet de alltid hadde ønsket seg samtidig som de bygget på huset. I dag samles hele familien rundt kjøkkenøyen.
Bilde av en smart innredet skuff fra Epoq

Smart kjøkkeninnredning

Inredningen avgjør hvor funksjonelt kjøkkenet blir. Vi i Elkjøp og Epoq har en rekke smarte kjøkkenløsninger som gir deg mye skapplass og skuffer som ikke skuffer når det kommer til design og brukervennlighet.
Epoq Heritage Light Grey -kjøkken

Kjøkken til hytta - dette må du tenke på

Fjell, sjø, land og strand – vi har butikker i hele landet! Velg om du vil tegne kjøkkenet til hytta di der du bor eller i den lokale Elkjøp-butikken nær din hytte. Les mer om alt du trenger å vite før du begynner på veien mot et nytt hyttekjøkken!
Pil med teksten: Gå til Epoq forside