Bestill julegaver på nett innen søndag 16. desember (postnr. 9000 - 9999 før 14. desember) Les mer >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bilde av et hvitt Epoq Viva-kjøkken

Epoq - inspirasjon til kjøkken og vaskerom

Vi har samlet alle våre artikler som gir deg kjøkkeninspirasjon, slik at du kan oppfylle kjøkkendrømmen din. Les mer om andres erfaringer med Epoq og få inspirasjon til smarte løsninger og uunnværlige produkter.
Bilde av en kjøkkenøy fra Epoq

Drømmeøya: Kjøkkenøy fra Epoq

Les om familien passet på å få montert kjøkkenet de alltid hadde ønsket seg samtidig som de bygget på huset. I dag samles hele familien rundt kjøkkenøyen.
Bilde av en smart innredet skuff fra Epoq

Smart kjøkkeninnredning

Inredningen avgjør hvor funksjonelt kjøkkenet blir. Vi i Elkjøp og Epoq har en rekke smarte kjøkkenløsninger som gir deg mye skapplass og skuffer som ikke skuffer når det kommer til design og brukervennlighet.
Bilde av en rekke forskjellige skapfronter og håndtak fra Epoq

Epoq: Slik får du et unikt kjøkken

Klassisk, moderne, trendy eller stilrent. Alt er avhengig av materialene og formene du velger til nettopp ditt kjøkken. Vi hjelper deg på veien til det perfekte kjøkken.
Bilde av bakeartikler i et Epoq-kjøkken

Epoq-kunde: ”Det er blitt utrolig gøy å lage mat!”

Hilde Jensen kjøpte et Epoq-kjøkken, og nå nyter hun å lager mat. Få kjøkkeninspirasjon og les om Hilde Jensens praktiske kjøkkenløsninger og om kjøkkenøyen, som ble et smykke i rommet.
Bilde av bakeartikler i et Epoq-kjøkken

Juleinspirasjon

Man trenger ikke en totalrenovering for å oppnå større kjøkkenglede. I anledning av julen gir Epoq en rekke julegaveideer og tips til oppdatering av kjøkkenet.