Hopp over navigasjonen

Snakk med en kjøkkenspesialist

Bestill gratis tegnetime
Epoq Edge Black Ash-kjøkken

Edge Black Ash - kompakt og funksjonelt

Dette kjøkkenet er fullt av smarte løsninger som utnytter rommet maksimalt for å få plass til alt av ingredienser, servise og redskaper på bare noen få kvadratmeter. Med de stilige Edge-frontene i mørk ask trenger du heller ikke å ofre noe når det gjelder design.

Pris for dette kjøkkenet

81 361,-

Basispris for dette kjøkkenet

57 347,-

Pris inkl.:

Skap, dører, skuffer, hyller, knotter og håndtak, sokkel- og dekselpaneler, benkeplate, vask, blandebatteri og belysning. Hvitevarer er ikke inkludert.

Pris inkl.:

Skap, dører, skuffer, hyller, knotter og håndtak, sokkel- og dekselpaneler. Ikke inkludert: Hvitevarer, benkeplate, vask, blandebatteri og belysning.

Hva annet er brukt til dette kjøkkenet?

Her kan du se flere av elementene og fargene brukt til dette  Edge Black Ash-kjøkkenet.

Plantegning av Epoq Edge Black Ash parallellkjøkken

Plantegning for dette kjøkkenet

Parallellkjøkken

Et parallellkjøkken løper langs to motstående vegger. Et I-kjøkken kan bli et parallellkjøkken ved hjelp av en kjøkkenøy, der man med fordel kan plassere platetopp og oppvaskkum. Da står den som jobber på kjøkkenet vendt ut mot rommet, noe som gjør matlagingen mer sosial.

Epoq Edge Black Ash-kjøkken med åpen skuff med avfallssorteringssystem

Gode systemer for kildesortering

Å leve mer miljøvennlig bør være enkelt, men kildesorteringen kan fort føles som et ork om du ikke har et godt system. Hvorfor ikke ha en ekstra bøtte for matavfall i den øverste skuffen ved siden av der du vanligvis kutter grønnsaker?