Hopp over navigasjonen

Snakk med en kjøkkenspesialist

Bestill gratis tegnetime
Sort kjøkken med stor kjøkkenøy

Et elegant sort kjøkken som fanger oppmerksomheten

Når du ankommer finske Ville Torrika og Minna Tossavainen sitt hjem, tar det nok ikke lang tid før det mørke kjøkkenet fanger oppmerksomheten din. Kjøkkenserien Trend Liquorice fra Epoq skaper en sterk kontrast i det store og ellers svært lyse hjemmet. En stor kjøkkenøy gjør det enkelt å lage mat samtidig som man underholder gjester på kjøkkenet. Få kjøkkeninspirasjon fra Elkjøp her!

Åpen skuff i kjøkkenøy med fat og skåler

Stilren design

I Ville Torikka og Minna Tossavainen sitt nye hjem skaper det trendy, helsorte kjøkkenet med åpen løsning en elegant kontrast til de hvite veggene og gulvene. Kombinert med integrerte hvitevarer i sort høyglans, gir minimalistiske knotter, benkeplater i kvarts og sorte kabinetter en opplevelse av et gjennomført og stilig kjøkken.

Hjemmet vårt er nybygd, og vi ønsket å kombinere stue og kjøkken i en åpen løsning hvor alt fungerer sammen og alle ting har sin egen plass. Drømmen vår var et stort rom hvor vi kunne lage mat og være sammen med venner på samme tid, forklarer Ville.

Fornøyd kvinne og mann i Epoq-kjøkkenet sitt

Drømmekjøkken til perfekt pris

Ville og Minna ønsket seg masse lagringsplass og en stor kjøkkenøy som både kunne fungere som arbeidsområde og sitteplasser. Minna fant inspirasjon til det nye kjøkkenet via Pinterest, og paret hadde også hatt et Epoq-kjøkken i deres tidligere bolig – hvilket gjorde Epoq til et naturlig valg også denne gangen.

Vi visste allerede at Epoq-kjøkken har god kvalitet til riktig pris. Byggefirmaet hadde egentlig en annen kjøkkenpartner, men kvalitet og pris var bedre hos Epoq. For eksempel var benkeplaten i høykvalitets kvarts mye billigere hos Elkjøps søsterbutikk Gigantti. Gigantti Raisio hadde også fantastisk kundeservice i butikken. Endringene vi ønsket var enkle, og kjøkkenkonsulenten var engasjert i å finne løsninger som passet våre behov, sier Ville.

Giganttis kjøkkenkonsulent Janne Hyyrynen designet kjøkkenet sammen med Ville, og planene ble så godkjent av Minna. Sammen valgte de ut de riktige materialene og justerte størrelsen på kjøkkenøya.

Kjøkkenøya er litt bredere enn det som er vanlig, og det er lagt opp til å ha sitteplasser på den ene siden. Med tanke på den store størrelsen var det viktig å sørge for at det er enkelt å bevege seg rundt hele øya. Det er masse plass til både bevegelse og oppbevaring i Minna og Villes nye kjøkken – selv skuffene er bredere enn standardstørrelsen, noe som sørger for enda bedre lagringsplass, forteller Janne.

Book en gratis tegnetime hvor du også har muligheten til å få individuelt spesialtilpassede løsninger til ditt nye kjøkken!

Kjøkkenøy med vannkoker og kjele

Lagringsplass på øya

Ville og Minnas praktiske kjøkken har smart interiørdesign med lagringsplass for alt av bestikk, servise og kjøkkenutstyr, og den store kjøkkenøya er perfekt for daglige gjøremål. Den diskré innebygde stikkontakten er en av Ville og Minnas favorittdetaljer på kjøkkenøya – og på deres nye kjøkken generelt.

Det innebygde strømuttaket har gjort hverdagen enklere. For eksempel kan man enkelt sitte og jobbe samtidig som andre lager mat på kjøkkenet. Kjøkkenøya vår har også smarte lagringsmuligheter på begge sider, slik at det er enkelt å holde orden. Vårt gamle kjøkken hadde lite lagringsplass, og vi valgte noe annet denne gangen fordi vi ønsket at det skulle være enkelt å gjemme ting unna, sier Minna.

Ville finner mye glede i kjøkkenøyas integrerte platetopp, hvor han kan kokkelere samtidig som han konverserer med gjestene. Kjøkkenviften henger fra taket og bidrar til å beholde det åpne inntrykket. Minnas favoritt er vannkranen med touch-bryter, som matcher stilen på resten av kjøkkenet.

Sort kjøkken med hvitevarer og kaffemaskin
Kjøkkenet er et nytt samlingssted i hjemmet

Ville og Minna er svært fornøyde med sitt nye hjem, som er laget helt etter deres ønsker. Kjøkkenet er deres nye favorittsted i huset, og de tilbringer mye tid der – selv om ingen av dem anser seg som noen mesterkokk.

Mødrene våre ville nok elsket å bake her. Alt fungerer som det skal, hvitevarene er perfekt plassert, og det er masse benkplass. Kjøkkenet er gjennomtenkt og føles helhetlig, med smarte detaljer som gjør det enkelt og inspirerende å lage mat. Ikke minst ser det pent ut. Kjøkkenet er det første man ser når man kommer inn døren, og vi har fått masse skryt for det allerede. Resultatet er imponerende og praktisk – akkurat det vi ønsket, smiler Minna.

Åpen kjøkkenskuff med kjøkkenutstyr

Ville og Minnas kjøkken:

Serie: Trend Liquorice

Benkeplate: Quartz Gobi sort, 40 mm

Vask: Blanco Nova antrasitt

Kran: Blanco Linus