Hopp over navigasjonen

Snakk med en kjøkkenspesialist

Bestill gratis tegnetime
Epoq Heritage kjøkken med garantilogo

Heritage

Heritage er en allsidig klassisk front. Med den elegante, profilerte døren kan denne serien benyttes til mange stiler innenfor det klassiske. Herskapelige herregårdskjøkken med sprossede vitrinedører, pilastere, kronlister og detaljer i keramikk eller blanke metaller. Kombiner den med for eksempel marmor og messing eller krom for en mer klassisk moderne stil. Eller lag et lunt og koselig landlig kjøkken med benkeplate av heltre, dekksider med riller og mer rustikke handtak og knotter.

Classic White Heritage Epoq-kjøkken fra Elkjøp

Heritage Classic White er den erke-klassiske fronten. Den passer godt inn i alt fra herregårder til bygårdsleiligheter og hytter. Den står for en tidløs klassisk base som du kan trekke i ulike stilretninger ut ifra hva du velger å kombinere den med.


Fronten består av lakkert MDF med en utfrest profil.
Nærmeste fargekode*: NCS S 0502-G78Y
Glanstall: 30

Elkjøp Heritage Blue-Grey kjøkken med kjøkkenøy

Heritage Blue Grey er et spennende tilskudd i denne klassiske serien. Den er vågal til klassisk å være, men det er en rolig, behagelig blåtone som passer godt inn i den klassisk moderne stilen. Den harmonerer godt med hvitt, sort, grått, beige og messing eller krom.


Fronten består av lakkert MDF med en utfrest profil.
Nærmeste fargekode*: NCS S 7010-R90B
Glanstall: 30

Lysegrått Epoq Heritage-kjøkken med vitrineskap og åpen løsning

Heritage Light Grey har en lys og lett gråtone, noe som gjør den kompatibel med både den klassisk moderne stilen og den lune, koselige landstilen. Komponer et kjøkken av større flater, i form av brede skuffer og dører, og blanke detaljer i håndtak, benkeplate og blandebatteri, og du har et klassisk moderne kjøkken. Med mer rustikke, organiske detaljer, som benkeplate i heltre og antikkbørstede håndtak og blandebatteri, vil dette utgjøre et hyggelig landlig kjøkken.


Fronten består av lakkert MDF med en utfrest profil.
Nærmeste fargekode: NCS S 3000-N | Glanstall: 30

Epoq Heritage-kjøkkenfronter i ulike farger

*NCS-koder er en visuell opplevelse av en farge. Den samme kode vil oppleves forskjellig ved forskjellige grunnlag, malingsprodusenter og glans. 

Les mer om:

Sorter etter
1–48 av 195 produkter.
Heritage er en flerbruksvennlig og klassisk kjøkken-front. Den kommer med elegante og profilerte dører, og er lett å kombinere med et rikt utvalg tilbehør.