Hopp over navigasjonen

Snakk med en kjøkkenspesialist

Bestill gratis tegnetime
Godt opplyst Epoq-kjøkken med garantilogo

Guide: Epoq belysning

Belysning spiller en stor rolle i å skape en stemning, kanskje til og med mer enn møbler og interiør kan. Det tilfører en egen følelse og opplevelse til rommet og kan fremheve detaljer, farger og funksjonalitet i designet ditt.

Epoq belysningssystem

Epoqs belysningssystem er et svært fleksibelt system som kan skreddersys til ethvert kjøkken og behov. Det er enkelt og lovlig å installere selv. Belysningssystemet er av svært høy kvalitet og har en levetid på 50 000 timer. Epoqs belysningssystemer kommer med 5 års garanti.

Systemet kan også gjøres smart. Styr lyset via en app, via den unike fjernkontrollen eller et dedikert veggpanel. 

Read more about Epoq's Warranty
Epoq belysning - nærbilde av opplyst uttrekksskap

LED WarmWhite

LED WarmWhite er for tradisjonell kjøkkenbelysning. Det kommer med en varmhvit lystemperatur på 3000K, noe som tilsvarer det varme lyset fra levende lys og som er standard for kjøkkenbelysning. Belysningen har en forventet levetid på 50 000 timer, og det kraftige LED-lyset gjør at det også kan brukes i arbeidsområder. Du vil ha full oversikt over mattilberedningen på arbeidsbenken. Lyset kan også dimmes ned for å skape en hyggelig stemning. LED WarmWhite kommer både til spotbelysning og lysstriper. Enkelt å montere og koble sammen til systemet.

Epoq belysning - nærbilde av opplyst vitrineskap

LED MultiWhite

LED MultiWhite er for ekstraordinær kjøkkenbelysning. Det har en justerbar lystemperatur, helt fra en varm levende lys-farge på 2700K, til en skarp, hvit lysfarge på 5000K, som tilsvarer dagslys på en solrik dag.

Belysningen har en forventet levetid på 50 000 timer, og det kraftige LED-lyset gjør at det også kan brukes i arbeidsområder.

Den justerbare belysningen gjør at du kan skape akkurat den stemningen du er ute etter, enten du vil ha en oppkvikkende effekt eller begynne å roe ned for kvelden. Lyset kan også dimmes ned for å skape en hyggelig stemning.

LED MultiWhite kommer både til spotbelysning og lysstriper. Enkelt å montere og koble sammen til systemet.

Hva er god belysning?