Hopp over navigasjonen

Snakk med en kjøkkenspesialist

Bestill gratis tegnetime
Sort Epoq-kjøkken med benkeplate i beige

Design ditt perfekte kjøkken – uansett budsjett med Epoq

Synes du det er mye å tenke på når du skal planlegge et nytt kjøkken? Med Epoqs produkter og dyktige kjøkkenspesialister er det enkelt å gjøre kjøkkendrømmen din til virkelighet – uansett hva du har av budsjett, ønsker og behov.

Ingvill Greve Hermansen senior-interiørdesigner hos Epoq

Kjøkkenet er hjemmets samlingspunkt, men også et funksjonelt rom som skal gjøre hverdagen enklere og tåle å bli brukt. I jakten på det perfekte kjøkkenet er det lett å la seg rive med, og betale mer enn man må. Det trenger du ikke å bekymre deg for med et kjøkken fra Epoq.

– Hos oss får du mye for pengene når du ser etter et nytt kjøkken – uansett budsjett, sier Ingvill Greve Hermansen, senior interiørdesigner hos Epoq.

– Vi har alltid konkurransedyktige priser uten at det går på kompromiss med hverken design eller kvalitet.

Epoq tilbyr et bredt utvalg av farger, materialer, overflater, fronter, håndtak, benkeplater og vasker tilpasset nordiske hjem. I Elkjøp-butikkene finner du også hvitevarene som gjør drømmekjøkkenet ditt komplett.

Ingvill understreker viktigheten av å kartlegge hva du ser for deg tidlig i prosessen. Epoqs kjøkkenspesialister hjelper deg med å skreddersy ulike kombinasjoner helt gratis. Da får du et bedre inntrykk av hvordan sluttresultatet blir.

Epoq Trend Mellow gult kjøkken med integrerte hvitevarer og spisebord i midten

Bredt fargeutvalg og høy funksjonalitet

Stadig flere velger kreative fargekombinasjoner som kler deres personlige stil, og som er i harmoni med resten av hjemmets interiør.

 – For mange er selve fargen på kjøkkenet svært viktig. Vi ønsker å tilby farger for alle, sier Ingvill. Vi har alt fra myke og nøytrale toner til et mer lekent, fargerikt design.

Epoq henter inspirasjon fra nytenkning innen interiør og arkitektur fra hele verden. Vårt mål er å skape spennende kjøkken designet for nordiske boliger og livstiler. Alt du finner i vårt sortiment må passe våre kunders behov. Og for at ditt neste kjøkken skal være like funksjonelt som estetisk, utvikler vi stadig smartere måter å bygge kjøkkenet på.

– ­ Vi tar folks behov på alvor, og har løsninger som tilpasses alle livets epoker, understreker Ingvill.

Epoq Trend Blue Grey og Sienna kjøkken med hvit benkeplate og sort vask

Kvalitet i fokus og unik kundegaranti

Et kjøkken fra Epoq er mer enn funksjonalitet og gode priser. Med på kjøpet får du en unik 35 års garanti. Det stiller svært høye krav til både materialvalg og design.

– Vi har ekstremt strenge kvalitetsstandarder og lang garanti, forsikrer hun.

Garantien dekker alle bevegelige deler til benkeplater, vasker, innredning og håndtak. Skuffene våre skal tåle opptil 60 kilo, og benkeplater i stein tåler brennende høye temperaturer.

– Sammen med dette er vi er selvfølgelig opptatt av å bidra til mer bærekraft og miljøvennlighet der vi kan. 28 % av vårt nåværende sortiment er Svanemerket – og mer kommer, sier Ingvill.

Hva betyr "mer kjøkken for pengene" i praksis?

Hos oss får du:

  • 10 kjøkkenserier i ulike design
  • Et bredt utvalg av farger og stiler
  • God pris, høy kvalitet og lang holdbarhet
  • 35 års garanti som dekker alle bevegelige deler
  • Svanemerkede produkter som er snillere mot deg og planeten   
  • Smarte løsninger som er skreddersydd for dine behov
  • Stort utvalg av hvitevarer og teknologi som gjør kjøkkenet komplett

Våre dyktige kjøkkenspesialister gir deg verdifulle råd hele veien – helt gratis – i en Elkjøp-butikk i nærheten av deg.