Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Spør oss om mobiltelefoner

I denne artikkelen svarer ekspertene våre på de vanligste spørsmålene Elkjøp-kundene har om smarttelefoner, iPhone og Android.

Hva slags mobil skal jeg kjøpe?

Når det gjelder mobiltelefoner, kan du velge mellom iPhone og Android. Det kommer litt an på hva du er vant til å bruke, og gjerne også hva familien din bruker. Vi har alle typer telefoner, som har alt fra beste kamera til god lyd, og du kan finne telefoner i alle prisklasser.

Hvilken mobil er best til å ta bilder?

Når det gjelder kamera, har det skjedd store endringer de siste årene. Nå trenger du ikke ha med deg et speilreflekskamera i baklommen. Det holder å ta opp telefonen. Der er det også store forskjeller mellom modellene, så det kommer an på hva du vil bruke det til. Du har mulighet til å ta portrettbilder, og du kan filme i 4K-ultra-HD-modus. Dette er noe vi kan hjelpe deg med også i butikk, så kom gjerne innom. Les mer om mobilene som er best til å ta bilder.

Trenger jeg skjermbeskytter på mobilen?

Jeg vil absolutt anbefale skjermbeskyttelse på telefonen. For hvis du er så uheldig å miste telefonen i bakken og den knuser, kan det fort bli veldig dyrt å få fikset den. I tillegg vil jeg anbefale å ha på et deksel som ekstra beskyttelse. Det er bare å komme innom i butikk, så kan vi hjelpe deg å sette på glasset. Finn deksel eller etui til mobiltelefonen.

Kan jeg bytte mellom Android og iPhone?

Det er selvfølgelig muligheter for det. Nå er det enklere enn noen gang å flytte mellom Android og iPhone. Du kan også gjøre det på egen hånd ved å bruke skylagringstjenester, f.eks. Eller du kan komme innom butikken, så hjelper vi deg å overføre det du ønsker. Les om hvordan du overfører kontakter til ny telefon.

Hvor lang batteritid har nye mobiler?

Nye mobiler i dag har ekstremt gode batteritider. Det anbefales at du ikke lader opp telefonen til 100 %. Hold det helst mellom 80–20 %. Da vil telefonbatteriet vare enda lenger. Det er heller ikke så lurt å lade telefonen om natten, for da blir den ofte ladet mer enn nødvendig. Les om hvordan du sparer strøm på mobilen.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: