Hopp over navigasjonen
Switch to Pixel from iPhone

Hvordan bytte fra iPhone til Pixel-telefon

Du kan enkelt flytte tekstmeldinger, kontakter, bilder og mer fra din gamle iPhone til din nye Pixel ved å følge disse trinnene:

Først må du sørge for at du har:

 • Fulladet iPhone og ladekabelen
 • Den nye, fulladede Pixel-enheten din
 • Adapteren som fulgte med Pixel-enheten
 • God Wi-Fi-tilkobling
 • SIM-kortverktøyet som fulgte med Pixel-enheten

Step by step:

 1. Sørg for at iPhonen har den nyeste programvaren. Dette vil hjelpe telefonen din til å overføre data bedre.
 2. En Google-konto er nyttig når du konfigurerer telefonen. Ellers kan du ikke laste ned apper, og noe innhold kopieres ikke til den nye enheten.
 3. Slå av iMessage og Facetime på iPhone.  Mens SIM-kortet fortsatt er i iPhonen, går du til Innstillinger > Meldinger > Slå av iMessage.  Gjør deretter det samme for FaceTime. Gå til Innstillinger > FaceTime > Slå av FaceTime. Hvis du har flere Apple-enheter, må du også avregistrere telefonnummeret ditt fra dem. Du kan fortsette å bruke iMessage, men sørg for at telefonnummeret ditt ikke er på disse enhetene. Hvis du allerede har fjernet SIM-kortet, kan du be Apple om å avregistrere telefonnummeret ditt med iMessage.
 4. Når du kopierer data ved hjelp av en kabel, overføres tekster, videoer, kontakter, kalender og musikk. Andre musikkapper på iPhone: Last ned disse appene igjen på Pixel-telefonen, og last deretter ned musikken på nytt.
 5. Bilder som er lagret på enheten din, overføres. Bilder som er optimalisert for å spare lagringsplass: Hvis du har slått på «Optimaliser telefonlagring» og bare lagret filene med lavere oppløsning på enheten din, må du sørge for å synkronisere alt fra telefonen til Google Foto. Du kan overføre filer i full størrelse fra iCloud til Google Foto før du bytter telefon ved å laste dem opp til Google Foto. iCloud-bilder: Du kan be om at Apple overfører en kopi av bildene dine fra iCloud til Google Foto. Deretter får du den synkronisert for Pixel.
 6. Nå er du klar til å konfigurere den nye telefonen. Slå på Pixel-telefonen, og trykk på Kom i gang.
 7. Hvis du har et SIM-kort, setter du det inn nå med SIM-kortverktøyet
 8. Koble til et Wi-Fi- eller mobilnettverk.
 9. Hvis du vil overføre appinformasjonen og -dataene til den nye telefonen, trykker du på Neste.
 10. Slå på og lås opp iPhonen. Bruk iPhone-kabelen du bruker til å lade telefonen. Hvis kabelen ikke passer ordentlig inn i Pixel-enheten, bruker du Quick Switch-adapteren. Koble den minste enden av kabelen til iPhone, og den større enden til Quick Switch-adapteren som fulgte med i telefonen. Koble deretter adapteren til Pixel-enheten.
 11. Skriv inn passordet for Google-kontoen din på Pixel-enheten din, og trykk på Logg på.
 12. Hvis du ikke vil overføre bestemte data, fjerner du merket i boksen ved siden av. Når du er klar, trykker du Kopier.
 13. Mens appene installeres, kan du konfigurere andre ting eller finne dem senere i Innstillinger. Du trenger ikke å vente til installasjonen er ferdig.
 14. Når dataene dine er kopiert over til den nye Pixel-telefonen, trykker du på Ferdig for nå.
 15. Hvis du trenger mer hjelp med å konfigurere Pixel-enheten, åpner du Innstillinger-appen, ruller ned og trykker på Tips og støtte.