Hopp over navigasjonen
Samsung Galaxy Z Fold5 og Flip5

Samsung Galaxy Z Flip5 | Fold5

Hils på den femte generasjonen av Samsung Galaxy-klapptelefoner! Galaxy Z Flip5 er både liten og stor – takket være skjermen på 6,7 tommer som kan klappes sammen til en liten mobil som passer i lommen. Galaxy Z Fold5 er både en mobil og et nettbrett i ett og samme produkt – slik at du kan være produktiv hvor som helst. Hils på Samsung Galaxy Z Flip5 & Fold5. #UpYourGame.

Samsung Galaxy Z Flip5 og Fold5

Galaxy Z Flip5 er din nye selfiefotograf og mye mer! Den 6,7-tommers skjermen kan brettes sammen til en liten mobiltelefon. Bruk den klappet sammen for å kontrollere det viktigste på den store frontskjermen.

Galaxy Z Fold5 er både en mobil og et nettbrett som lar deg jobbe hvor som helst. Du kan nå multitaske med opptil tre vinduer åpne samtidig.

   
   
   
   
   
   
   

Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Flip5
Samsung Galaxy Z Flip5 med stor skjerm på utsiden

Den største dekselskjermen på en Galaxy Z Flip til nå

Sjekk ut Flex-skjermen på 3,4-tommer som er bygget for å uttrykke seg. Med en nytt Flex Hinge-lukkemekanisme kan Galaxy Z Flip5 nå brettes helt inntil kantene slik at den glir like enkelt nedi lommen som den passer godt i hånden din.

Samsung Galaxy Z Flip5 - den beste selfie-opplevelsen på en Galaxy-smarttelefon til nå

Kamera – den beste selfieopplevelsen på en Galaxy-mobil til nå

Mestre hvilken som helst vinkel med FlexCam. Med Flex-skjermen utenpå telefonen kan du ta bilder, finjustere innstillingene og ta bilder på nytt – helt uten å åpne telefonen. Du kan også bruk Camera Controller på Galaxy Watch6 for å ta selfies som er zoomet inn. Det gir deg den ultimate fleksibiliteten.

Samsung Galaxy Z Flip5

Oppgrader selfiene dine med Galaxy Z Flip5 og håndfri fotografering med det innebygde kamerastativet. Ta selfies med det bakre kameraet – se resultatet direkte på frontskjermen. Flip5 brettes sammen til en liten mobiltelefon som lett får plass i lommen.

   
   
   
   
   
   
   

Tilpass Flex-vinduet akkurat slik du liker det

Ta full kontroll over Flex-vinduet. Tilpass enheten din med forskjellige widgets, videobakgrunner, urskiver, stiler og mer for å gjøre din Galaxy Z Flip5 unik for deg.

Samsung Galaxy Z Flip5 med et tilpaset Flex-vindu
Samsung Galaxy Z Flip5 med Smart Switch-fildeling
Smart Switch til Galaxy Flip5

Prøv den trygge og sikre måten å flytte filene du elsket på din gamle enhet til din nye Galaxy Z Flip5.

Samsung Galaxy Z Flip5 med heldagsbatteri
Batteri hele dagen

Med en kraftig prosessor er dette 3700 mAh batteriet enda mer effektivt, og holder ut enda lenger slik at du kan fortsette å binge filmer eller game til langt på natt. Lytt til musikk eller podkast i opptil 57 timer og se filmer eller serier i opptil 20 timer.

Klapp så lenge du vil

La oss introdusere Flex Hinge – den nye, holdbare, dobbelskinnen til de nye klapptelefonene fra Samsung. Galaxy Z Flip5 er slitesterk og bygget med en vannavstøtende ramme laget av Armour Aluminium som tåler litt fuktighet.

Samsung Galaxy Z Flip5 og den slitesterke nye Flex Hinge-lukkemekanisme med to skinner

Galaxy Z Fold5

Samsung Galaxy Z Fold5
Samsung Galaxy Z Fold5 som er lett og kompakt
Den letteste og mest kompakte Galaxy Z Fold til nå

Fysikkens lover har ingenting med dette oppdaterte designet å gjøre. Galaxy Z Fold5 lever opp til navnet sitt ved å folde seg sammen, noe som gjør den massive skjermen usannsynlig lommevennlig. Åpne den, brett den sammen eller bøy den til den perfekte vinkelen. Den redesignede Flex Hinge-lukkemekanismen er et teknisk vidunder som bøyer seg etter din vilje.

Samsung Galaxy Z Fold5 med den ultimate 7,6" hovedskjermen
Den ultimate hovedskjermen på 7,6 tommer

Brett ut en fantastisk, oppslukende skjerm. Den er redesignet for å gi deg spillopplevelser som aldri før, kinovisning hvor enn du er og PC-lignende produktivitet. Alt dette får du på en mobil på størrelse med et nettbrett.

Samsung Galaxy Z Fold5

Multitask problemfritt og jobb fra hvor som helst med Galaxy Z Fold5. Det er både en mobil og et nettbrett – i ett og samme produkt. Førsteklasses, tøff og jevn og tynn med helt tett lukkemekanisme.

   
   
   
   
   
   
   

Multi Window – din hemmelige nøkkel for multitasking

Multitask som aldri før på en Samsung Galaxy-mobil, som lar deg ha tre vinduer åpne samtidig – slik at du kan strømme, sende e-post, surfe og spille enda mer. Oppgavelinjen har plass til opptil tolv apper for enkel navigering. Legg til S Pen i verktøylinjen for enda mer effektivitet.

Samsung Galaxy Z Fold5 som er perfekt for multitasking
Samsung Galaxy Z Fold5 med Smart Switch
Smart Switch til Galaxy Z Fold5

Trygt og sikkert. Ta med deg bildene, appene og meldingene dine når du bytter til Galaxy.

Styr flere skjermer samtidig med Multi Control

Nyt sømløst samarbeid mellom ulike enheter. Med Multi Control kan du bruke samme mus og tastatur på ulike enheter – som Galaxy Z Fold5 og Galaxy Tab S9. For enda enklere kopier og lim inn og dra og slipp. Nettbrettet kan dessuten brukes som en ekstra skjerm for økt produktivitet.

Samsung Galaxy Z Fold5 og flere skjermer som styres av Multi Control

En tøffing med premiumfølelse. Innenfra og ut

Aliminiumrammen beskytter telefonen mot skader mens den nye dobbeltskinnen Flex Hinge gir en sterkere og mer holdbar brett. Alt forseglet tett med førsteklasses vannmotstand.

Samsung Galaxy Z Fold5 som er av toppkvalitet og slitesterk