Hopp over navigasjonen
Otterbox-banner med teksten Business Solutions

OtterBox for bedrift

OtterBox startet opp for mer enn to tiår siden. Underveis har deres ekspertise innen beskyttelse av enheter, tilpassede løsninger og kundeservice vokst i rekordfart. Fra beskyttelsesprodukter til mobiltilbehør har det blitt utviklet produkter som løfter produktiviteten og ivaretar tilkoblingen. Uansett hvor du er - OtterBox vil beskytte dine enheter.

Etuier til nettbrett fra Otterbox

DROP+

DROP+ er mer enn en sertifisering, det er et løfte om at hvert eneste produkt gir beskyttelse uansett hva man gjør. Dekslene fra OtterBox er testet mot alt du kan tenke deg - og også mot det utenkelige. Vi gjør 24+ tester på hvert produkt - mer enn 238+ tester i timen.

Hvert OtterBox-etui må bestå alle tester før det får DROP+-godkjenningen, og første steg er falltesten - her gjelder kun millitærstandard.
 

Et nettbrett med Otterbox-etui som faller

Hva er militær standard?

Militær standard (MIL-STD) er en serie tester designet av USAs forsvarsdepartement for å bestemme den samlede holdbarheten til et produkt. Det krever at et etui med en smarttelefon slippes 26 ganger fra 4 fot * på betong dekket av to tommer kryssfiner, slik at kantene, hjørnene, fronten og baksiden av produktet kan ha flere påvirkninger.

Men OtterBox tar testingen enda lenger og utsetter produktene sine for MIL-STD-testing flere ganger.

1X, 2X, 3X, 4X, 5X - OtterBox-tilfeller tester holdbarheten igjen og igjen for å sikre at de overlever fall etter fall , ikke bare de første få.

Hvert av produktene våre er tydelig merket for å vise nivået slik at du kan velge produktet som passer best for din livsstil.

OtterBox-deksler:

Les mer