Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Spør oss om stekeovner

Eksperter fra Elkjøp svarer på dine spørsmål om stekeovner, så du enklere kan velge hvilken som passer for deg!

Hvordan renser jeg stekeovnen?

Den beste måten å rense stekeovnen på, den eneste riktige måten, er å velge en modell som har pyrolyse-rensing. . Denne selvrens-funksjonen varmer ovnen opp til en temperatur der alt fett forkulles og blir til støv, slik at det bare er å tørke over ovnen med en klut i etterkant.

Hvis du bruker rengjøringsmidler til å gjøre rent i ovnen, er det en god idé å åpne vinduer og dører etter at du er ferdig. Til den daglige rengjøringen, er en fuktig klut det foretrukne verktøy.

Lær mer om rengjøring av stekeovner.

Se hele utvalget av integrerte stekeovner.


Hvordan virker en dampovn?

Dampovner kommer i ulike utgaver, fra 25% damp helt opp til 100% damp. Dampovner kan bidra med en sprø overflate til for eksempel kylling, eller å gjøre skorpen på brødet supertynn og knasende. 100%-dampovner kan brukes til sous vide, slik at du kan ta matlagingen til neste nivå.

Se hele utvalget av dampovner.


Hvordan steker jeg bacon i ovnen?

Her kommer et tips som gjør at du aldri kommer til å steke bacon i stekepanne igjen: Putt papir under baconet og spre det godt ut på en stekeplate ved 175 grader. Mange nye ovner har funksjoner som gjør matlagingen enda raskere, ved at ovnen hurtigere varmes opp til ønsket temperatur.


Hva er en kombiovn?

En kombiovn er en perfekt løsning til det moderne kjøkken. Du kan kombinere både en mikrobølgeovn med en dampovn og en tradisjonell varmluftsovn. På den måten kan du lage en hel, lekker kylling som blir sprø utenpå og saftig inni på bare 25 minutter. Det gjør hverdagen din litt enklere.

Se hele utvalget av kombiovner.


Hva kan en smart stekeovn?

En smartovn er et perfekt valg hvis du vil gjøre matlagingen enda enklere. Bruk mobilen eller nettbrettet til å hente oppskrifter fra nettet. Overfør til ovnen, og så er det bare å putte maten inn i ovnen, den tar seg av resten.

Se hele utvalget av smarte stekeovner .

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: