Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
En kvinne lener seg mot en kjøkkenbenk I et epoq-kjøkken

Epoq-kjøkken - Kvalitet, garanti og miljø

Kjøkkenet er et rom hvor man tilbringer mye tid og det blir for mange regnet som husets hjerte. Derfor er det viktig for oss å forsikre at kvaliteten møter dine forventninger. Epoqs kjøkken er ment for å brukes. Skuffer og dører skal tåle å bli åpnet og lukket flere ganger hver dag gjennom flere år. Benkeplater, vasker og kraner skal forbli pene og funksjonelle til tross for gjentagende belasting og bruk over lengre tid. Det stiller store krav til valg av både materiale og design, og vi kvalitetssikrer derfor alle våre produkter for å opprettholde den beste kvaliteten. Med våre garantier er det ingen grunn til bekymring. Disse garantibetingelsene gjelder for kjøp gjort fra og med 01.11.2020.
Ikon med 35 års utvidet garanti

Utvidet garanti for Epoq-kjøkken

Elkjøp tilbyr en utvidet garanti på opptil 35 år på Epoq-kjøkken. Den utvidede garantien (35 år) gjelder for kjøkkeninnredning som skap, fronter og dekksider. Garantien gjelder til og med for bevegelige deler slik som hengsler, skuffer og uttrekkbare enheter, samt benkeplater, vasker, innredning og håndtak. Garantien gjelder kun for privat bruk og dekker material- og produksjonsfeil.

Les de fullstendige vilkårene for 35 års utvidet garanti

Ikon med 10 års garanti

Garanti 10 år (Vanntilkoblede produkter)

Elkjøp tilbyr en utvidet garanti på opptil 10 år på vanntilkoblede produkter slik som blandebatterier og avstengningsventiler til oppvaskmaskin fra Blanco, Damixa, Grohe og Mora. Garantien dekker funksjon, såfremt produktet er brukt til privat bruk. For at produktet skal være dekket av garantien forutsettes det at montering og vedlikehold er gjort i samsvar med produsentens monterings- og vedlikeholdsanvisninger. Følg derfor nøye de aktuelle anvisninger. Rørarbeid og installasjon må utføres av profesjonelle i samsvar med gjeldende bransjeanbefalinger.

Les de fullstendige vilkårene for 10 års garanti for vanntilkoblede produkter

Ikon med 5 års garanti

Produktgaranti 5 år (elektriske produkter)

Elkjøp tilbyr en utvidet produktgaranti på opptil 5 år på elektriske produkter fra Häfele, Grass, Damixa og Grohe, for eksempel elektroniske avstengningsventiler til oppvaskmaskin, lyskilder, transformatorer og elektroniske skuffeåpnere kjøpt sammen med Epoq-kjøkken. Garantien dekker funksjon, såfremt produktet er brukt til privat bruk. For at produktet skal være dekket av garantien forutsettes det at montering og vedlikehold er gjort i samsvar med monterings- og vedlikeholdsanvisningen. Garantien omfatter det som anses å være normal tilstand for LED-belysning.

Les de fullstendige vilkårene for 5 års garanti for elektriske produkter.

Les mer om Epoqs garantier

Det gjelder egne garantibetingelser for Epoq-varer som er kjøpt via entreprenør eller bedriftskunde. Disse er forklart i B2B-kontrakten. Om du ikke har en B2B-kontrakt gjelder standarden for virksomhetskjøp/forbrukergarantier. Kontakt Elkjøp Bedrift for mer informasjon.

Vi jobber hardt for å redusere miljøbelastningen vår både når det gjelder produksjon og transport. Vi stiller hele tiden strenge krav til våre leverandører om å produsere og transportere på en miljøvennlig måte.

Hoftesvingeren

Slå deg løs. Dempet lukking er standard på alle våre skuffer. De er produsert og testet for lang levetid. Elkjøp gir 35 års garanti på alle våre skuffer.

Les mer om våre skuffer her.

*Prisen på dette kjøkkenet inkluderer ikke hvitevarer.

Tenåringsraseri

Ta det med ro. Våre hengsler har dempet lukking som standard og er laget for å vare. Elkjøp gir 35 års garanti på alle hengsler.

Les mer om våre hengsler her.

*Prisen på dette kjøkkenet inkluderer ikke hvitevarer.

Bodybuilderen

Ikke noe problem. Våre standardskuffer tåler minst 40 kg. For tungvekteren har vi skuffer som tåler hele 60 kg lastevekt.

Elkjøp gir 35 års garanti på alle våre skuffer.

Les mer om våre skuffer her.

*Prisen på dette kjøkkenet inkluderer ikke hvitevarer.

Holdbarhet over tid

Vi kan ikke stoppe tiden. Men vi kan i det minste betrygge deg med at våre kjøkken og vaskerom er laget for lang holdbarhet.

Elkjøp gir 35 års garanti på kjøkken og vaskerom.

Se egne garantivilkår for blandebatterier og elektriske artikler.

*Prisen på dette kjøkkenet inkluderer ikke hvitevarer.

Pil med teksten: Gå til Epoq forside

Les mer om: