Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter


Grass logo

GRASS - stilfulle skuffer med praktiske løsninger

Når vi designer kjøkken, er det alltid med et moderne nordisk hverdagsliv i tankene. GRASS er en verdensledende utvikler og produsent av åpningssystemer, slik som uttrekksskinner, hengsel- og lukebeslagssystem. Derfor har vi utvidet utvalget vårt med Nova Pro Scala og push-løsninger, sånn at vi kan tilby kundene våre vakker design med topp funksjonalitet. Bli kjent med GRASS’ produkter og finn den beste løsningen til ditt kjøkken og vaskerom.


Vi vet at innsiden teller, og vi forsøker alltid å se helheten i de små detaljene. De du kanskje ikke tenker over når de fungerer, men som irriterer når de ikke gjør det.

Som måten en skuff beveger seg på. Hvordan den skal åpnes og lukkes om og om igjen, år etter år. Med en lett og smidig bevegelse på vei ut, og med et fast og tydelig klikk når den lukker seg.

I GRASS har vi gjennom mange år hatt en partner med denne ene detaljen som sin lidenskap, med løsninger som hvert år installeres i over én million kjøkken verden over.

Med et engasjert team av ingeniører står denne østerrikske produsenten for tidløse og moderne designvalg som glir elegant inn i de fleste kjøkken, samtidig som funksjonaliteten alltid står i høysetet.

Konstruert for å vare

  • GRASS har mer enn 200 distributører i over 60 land. Én million kjøkken utstyres med førsteklasses åpningssysstemer fra GRASS årlig.
  • GRASS’ produkter er konstruert for å vare. En maskin simulerer åpning og lukking av kjøkkenskapet 80 000 ganger for å teste at hengslene holder mål.
  • GRASS bruker ledende teknologi for å sikre den høyeste kvaliteten for produktene.

Et miljøvennlig valg

  • Skuffer fra GRASS er et miljøvennlig valg. Selskapet innehar en av verdens strengeste miljøsertifiseringer - ISO 14001.
  • GRASS produserer tre fjerdedeler av elektrisiteten de forbruker ved hovedkvarteret i Höchst, ved hjelp av en kombinert varme- og kraftstasjon.
  • Dette er din garanti for å kunne nyte en sømløs kjøkkenhverdag med god samvittighet.
Nova Pro Scala -skuffer Nova Pro Scala -skuffer Nova Pro Scala -skuffer
Høy Nova Pro Scala -skuff Høy Nova Pro Scala -skuff
Lav Nova Pro Scala -skuff Lav Nova Pro Scala -skuff

Nova Pro Scala

Med Nova Pro Scala kan du tilpasse innsiden av kjøkkenet ditt slik du ønsker og har behov for. Det prisbelønte designet til Nova Pro Scala-skuffen har et tidløst uttrykk. Den metalliske steingrå fargen sørger for et rent og stramt utseende. Men det er innsiden som virkelig teller. Nova Pro Scala utmerker seg med rette vinkler og en smal utforming, der alt overflødig er skrelt bort. Slik får du maksimert oppbevaringsplassen i skuffer som er konstruert for å tåle opp til 70 kilo.

I tillegg gjør synkroniserte skinner skuffen lett å åpne, og den innebygde Soft-close-teknologien sørger for skånsom og stille lukking.

Bilde av Nova Pro Scala -skuffer i Epoq-kjøkken
Et håndtaksfritt kjøkken

Håndtaksfritt kjøkken

GRASS har mange løsninger for et håndstaksfritt kjøkken – velg mellom Tipmatic, Sensomatic eller en tradisjonell Push-åpner. Håndtaksfrie fronter skaper rene linjer og moderne uttrykk i kjøkken.

Alle Nova Pro Scala-skuffene kan brukes sammen med Tipmatic trykk-åpne-mekanismer. Et håndtaksfritt kjøkken gir større ro i kjøkkenet hvis du ønsker en minimalistisk stil. Tipmatic installeres på undersiden av skuffene og lar deg trykke hvor som helst på fronten for å åpne dem. Løsningen er mekanisk og krever ingen kabler.

Sensomatic er et elektrisk system som kan brukes sammen med XP standard -skuffer. Med automatikken i Sensomatic holder det med et lett dytt for å åpne skuffene dine, takket være elektrisk skuffeåpning. En rimelig løsning er tradisjonelle push out -beslagene som fungerer til alle sidehengslede dører.

Crystal Plus er en stilfull og moderne løsning Crystal Plus er en stilfull og moderne løsning
Crystal Plus -skuffesider er laget av herdet glass. Crystal Plus -skuffesider er laget av herdet glass.

Crystal Plus skuffesider

Ønsker du et annerledes utseende på skuffesidene? Crystal Plus er en stilfull og moderne løsning. Nova Plus Scala-skuffene kan nemlig tilpasses med skuffesider i herdet glass – elegant, iøynefallende og solid.

Takket være de synkroniserte skuffeskinnene er skuffen lett å åpne. Innebygd Soft-close-teknologi sikrer skånsom og stille lukking. Smalt design gir økt lagringsplass, og skuffene er konstruert for å tåle opptil 40-70 kg.

Crystal Plus -skuffesider i Epoq-kjøkken
Et slitesterkt belegg beskytter sidene på XP-skuffen Et slitesterkt belegg beskytter sidene på XP-skuffen
Høy standard XP-skuff Høy standard XP-skuff
Lav XP-skuff Lav XP-skuff

Standard XP -skuffesider

Et slitesterkt belegg med to lag beskytter sidene på skuffen mot skader og fingeravtrykk, holder overflaten ripefri og gir skuffesidene en lekker finish.

Takket være de synkroniserte skuffeskinnene, er skuffen enkel å åpne. Innebygd Soft-close-teknologi sikrer skånsom og stille lukking av skuffen. Skuffene er laget for å tåle opptil 40-70 kg. Enkelt, tidløst og effektivt.

Epoq Standard Rail
Grass Tiomos Hengsler

Skånsom og stille lukking

Utviklerne bak GRASS’ Tiomos-hengsler har flere tiår med erfaringer og utvikling bak seg. Resultatet er et svært elegant og funksjonelt åpningssystem.

Med GRASS’ hengsler får du maksimal stabilitet med minimale mellomrom, samt finjusterte bevegelser med skånsom og stille lukking. Tiomos-produktene finnes i fargene metallic og night.

Du kan si mye om kvaliteten på et hengselsystem etter hvor lenge et hengsel vil fungere uten feil, og hvor mye det synker under belastning. Tiomos har oppnådd eksepsjonelt positive resultater i tester for holdbarhet og for belastning. Derfor har GRASS’ hengsler 25 års garanti.

Hos Epoq finner du to ulike skuffeserier, Standard XP og Nova Pro Scala. Les mer i vår guide "Grass skuffeserie til kjøkken og vaskerom"!

Dela upp betalningen