Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bilde av Epoq-Grass-skuffer

Grass - stilfulle skuffer med praktiske løsninger

Når vi designer kjøkken, er det alltid med et moderne nordisk hverdagsliv i tankene.

Vi vet at innsiden teller, og vi forsøker alltid å se helheten i de små detaljene. De du kanskje ikke tenker over når de fungerer, men som irriterer når de ikke gjør det.

Som måten en skuff beveger seg på. Hvordan den skal åpnes og lukkes om og om igjen, år etter år. Med en lett og smidig bevegelse på vei ut, og med et fast og tydelig klikk når den lukker seg.

I GRASS har vi gjennom mange år hatt en partner med denne ene detaljen som sin lidenskap, med løsninger som hvert år installeres i over én million kjøkken verden over.

Med et engasjert team av ingeniører står denne østerrikske produsenten for tidløse og moderne designvalg som glir elegant inn i de fleste kjøkken, samtidig som funksjonaliteten alltid står i høysetet.

Samtidig er skuffer fra GRASS et bærekraftig valg. Selskapet innehar en av verdens strengeste miljøsertifiseringer og produserer tre fjerdedeler av elektrisiteten de forbruker ved hovedkvarteret i Höchst, ved hjelp av en kombinert varme- og kraftstasjon.

Dette er din garanti for å kunne nyte en sømløs kjøkkenhverdag med god samvittighet.

Bilde av Nova Pro Scala -skuffer i Epoq-kjøkken

Nova Pro Scala

Det prisbelønte designet til Nova Pro Scala-skuffen har et tidløst uttrykk. Den metalliske steingrå fargen sørger for et rent og stramt utseende. Men det er innsiden som virkelig teller. Nova Pro Scala utmerker seg med rette vinkler og en smal utforming, der alt overflødig er skrelt bort. Slik får du maksimert oppbevaringsplassen i skuffer som er konstruert for å tåle opp til 70 kilo.

I tillegg gjør synkroniserte skinner skuffen lett å åpne, og den innebygde SoftClose-teknologien sørger for skånsom og stille lukking.

Et håndtaksfritt kjøkken med TipMatic

Håndtaksfritt med TipMatic

Alle Nova Pro Scala-skuffene kan brukes sammen med TipMatic trykk-åpne-mekanismer. Med TipMatic installert under skuffen kan du få et håndtaksfritt kjøkken. Det gir større ro i kjøkkenet hvis du ønsker en minimalistisk stil.

TipMatic installeres på undersiden av skuffene og lar deg trykke hvor som helst på fronten for å åpne dem. Løsningen er mekanisk og krever ingen kabler.

TipMatic kan monteres på både små og store skuffer. Systemet fungerer like bra på lette skuffer som på tyngre – for eksempel kildesorteringsskuffen.

Crystal Plus -skuffesider i Epoq-kjøkken

Crystal Plus skuffesider

Ønsker du et annerledes utseende på skuffesidene? Crystal Plus er en stilfull og moderne løsning. Nova Plus Scala-skuffene kan nemlig tilpasses med skuffesider i herdet glass – elegant, iøynefallende og solid.

Epoq Standard Rail

Standard skuffesider

Et slitesterkt belegg med to lag beskytter sidene på skuffen mot skader og fingeravtrykk, holder overflaten ripefri og gir skuffesidene en lekker silkematt finish.

Enkelt, tidløst og effektivt.

Les også: