Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Grass skuffer

Guide - Grass skuffeserie til kjøkken og vaskerom

Ut av alle valgene man skal ta når man designer sitt nye kjøkken eller vaskerom er det de bevegelige delene som er viktigst å tenke over. Skuffene på et kjøkken er ofte utsatt for hyppig bruk, og man bør tenke på at disse skal åpnes og lukkes gjentatte ganger i løpet av en dag, samtidig som de skal tåle vekten av innholdet i skuffen. Hos Epoq finner du to ulike skuffeserier, Standard XP og Nova Pro Scala.
Standard XP skuffer

Standard (XP)

Våre standard XP skuffer kommer med doble vegger i metall, som er lett buet mot bunnen av skuffen. Veggene er lakkert i en tidløs aluminiumsgrå farge.

Soft-close og full utdragsmulighet er standard.


Mål:

Lave skuffer: 95 mm høy

Høye skuffer: 164 mm høy


Maksvekt:

XP-skuffer har en standard kapasitet på 40 kg.

For skuffer som er 90 cm eller søppelskuffer anbefaler vi 60 kg XP-skinner.

Nova Pro Scala skuffer

Nova Pro Scala (NPS)

Våre Nova Pro Scala skuffer er laget i metall. De rette, skarpe kantene i kombinasjon med en moderne mørkegrå farge gjør skuffene moderne og elegante. NPS kommer også med muligheten for herdet glass på sidepanelet, slik at du får et ekstra luksuriøst preg. Soft-close og full utdragsmulighet er standard.Mål:

Lave skuffer: 90 mm høy

Høye skuffer: 186 mm høy

High Crysta- skuffer: 186 mm høyMaksvekt:

NPS-skuffer har en standard kapasitet på 40 kg.

For skuffer som er 90 cm eller søppelskuffer anbefaler vi 70 kg NPS-skinner.

Illustrasjon av skuffedybder

Skuffedybder

Begge skuffeseriene kommer med en mengde ulike dybder, slik at du har maksimal fleksibilitet når du skal designe ditt nye kjøkken.

30cm - for 35 cm dype skap eller innvendig skuff under vask.

40cm - for 60 cm dype skap med hinder mot veggen.

45cm - for søppelskuffer under vasken, med plass til rør mot veggen.

55cm - en skuff med full dybde.

Både XP og NPS kommer med et stort utvalg av løsninger slik at du kan organisere skuffene etter eget ønske.

Se vårt utvalg av skuffeinnredning og matter til XP her.

Se vårt utvalg av skuffeinnredning og matter til NPS her.

Grass åpningssystemer


Epoq har gleden av å tilby åpningssystemer fra Grass. Dette sikrer perfekte systemer som gir en praktisk og komfortabel løsning som varer.


Les mer om Grass her.

Håndtaksfrie fronter

Håndtsaksfrie løsninger er tilgjengelig for begge skuffesystemene. Begge har sine egne systemer for push-åpning: Sensomatic og Tipmatic.

XP - SensoMatic

Et elektrisk åpningssystem der en strømforsyning kan håndtere så mange som 30 skuffer, så lenge de er innenfor en rekkevidde på 240 cm. Hver skuff vil ha en egen enhet som sørger for å åpne skuffen. Om du ønsker en løsning kun for søppelskuffen finnes det separate løsninger for dette, slik at du enkelt kan kvitte deg med avfall, selv med hendene fulle.

Alle SensoMatic-enheter har justerbar styrke slik at de passer alle typer skuffer og vekt. Husk at det elektriske systemet er avhengig av en tilgjengelig stikkontakt.

NPS - TipMatic

Et manuelt system integrert i skuffene. Det eneste du trenger er TipMatic trykk-åpne-aktivatorer under hver skuff. Du vil også måtte montere synkroniseringsstangen slik at trykk-funksjonen fungerer samtidig. Disse kan også kjøpes separat.

Alle TipMatic trykk-åpne-enheter har justerbar styrke slik at de passer alle typer skuffer og vekt.

Skuff i en skuff Skuff i en skuff Skuff i en skuff
Skuff i en skuff Skuff i en skuff

Skuff i en skuff

For innvendige skuffer, slik som skuffer plassert i en skuff eller skuffer gjemt bak en dør bruker vi de samme skuffene. Den eneste forskjellen er at du vil trenge en front for innvendige skuffer. Igjen har både XP og NPS sine egne fronter. Pass på at du har nok plass til både skuffer og skinner. I mange tilfeller vil en høy skuff trenge lave skuffesider og bakpaneler for å ha nok plass.

Innvendige skuffer er også tilgjengelige i askefarge. Disse skuffene kan monteres bak en dør, eller være en stilig detalj i et skap uten dører.

For å få en komplett skuff trenger du begge skuffesider, skinner, en bunn og bakpanel. Sørg for at disse har same dybde. Frontpaneler trengs kun på integrerte skuffer.

Les mer om våre produkter: