Bestill julegaver på nett innen søndag 16. desember (postnr. 9000 - 9999 før 14. desember) Les mer >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Epoq-kjøkken har 25 års funksjonsgaranti

Epoq-kjøkken har 25 års funksjonsgaranti

Kjøkkenet er et av de stedene i boligen som utsettes for hardest medfart. Med Epoq får du et kvalitetskjøkken som gir deg glede i mange år fremover. Vi samarbeider med noen av Europas og Skandinavias ledende leverandører. I samarbeid med våre leverandører har vi kvalitetssikret hele virksomheten, fra konstruksjon, produksjon og leveranse til salgsstøtte. Alle våre kjøkken og vaskerom er grundig testet og godkjent i henhold til den europeiske standardnormen. Derfor vet vi at delene tåler i hvert fall 25 års bruk.

Les mer om Epoq-garantier

Epoq gir 25 års garanti på skuffefunksjoner, hengsler, skapskrog, dekksider og sokler. For øvrige produkter gjelder fem års reklamasjonsrett i henhold til Forbrukerrådets anbefalinger. Garantien gjelder ved normal bruk og fra leveringsdato. Kvittering må vises, og kunden må ta vare på kvittering. Garantien gjelder bare for den opprinnelige kjøperen av produktet og kan ikke overdras. Garantien gjelder under forutsetning av at kjøkkenet er montert i henhold til våre monteringsanvisninger, og at rådene vedrørende vedlikehold er fulgt.

Slitasjen er gjerne størst på de bevegelige delene av kjøkkenet. Vi har testet at våre hengsler tåler å bli åpnet og lukket 80 000 ganger, med en ekstra belastning på 4 kg hengende i døren, som tilsvarer normalt daglig bruk gjennom ca. 25 år. Derfor får du 25 års garanti på alle Epoq.

Alle Epoqs kjøkkenskuffer er produsert med tanke på å tåle belastninger på opptil 40 kg. Under testene åpnes og lukkes skuffene 60 000 ganger med 40 kg vekt jevnt fordelt i skuffen. Det tilsvarer normal daglig bruk gjennom ca. 25 år. Våre 120 cm brede skuffer tåler opptil 60 kg.

Alle våre malte og klarlakkerte overflater er behandlet med vannbaserte UV-herdende eller syreherdende produkter. Det gjør dem bestandige mot husholdningskjemikalier og fett.

Garantien dekker ikke slitasje eller skader som oppstår på grunn av riper, støt, uhell, feilaktig belastning eller håndtering, eller hvis produktene er plassert utendørs eller i fuktige omgivelser. Skal du benytte deg av reklamasjonsretten, må du melde kravet skriftlig til Elkjøps kundesenter og legge frem kvittering. Husk at du må ta vare på kvittering.

Vi jobber målrettet med å redusere miljøpåvirkningen. Våre produkter av massivt tre kommer fra bærekraftig skogbruk. Vi benytter ingen tropiske treslag. Epoq er tilknyttet Grønt Punkt. Det innebærer at emballasjemateriale som er merket med resirkuleringssymbolet kan gjenvinnes.

Vi gir 5 års reklamasjonsrett på alle våre hvitevarer. Garantivilkår varierer fra merke til merke. Utvalgte produkter har fem års garanti. Kjøper du kjøkken hos oss, kan du føle deg trygg på at du får hvitevarer fra kjente varemerker.

Ved kjøp av et produkt fra Elkjøp kan du også tegne en trygghetsavtale. Trygghetsavtalen dekker uhell og uforutsette hendelser som ikke dekkes av reklamasjonsretten, for eksempel fall, støtskader, væskeskader eller lynnedslag. Du glemmer kanskje noe på platetoppen, BH-bøyler kan bli liggende igjen i vaskemaskinen, eller kanskje kjøleskapet blir rammet av lynnedslag. Har du tegnet trygghetsavtale og noe skjer med produktet ditt, reparerer vi det eller skifter det ut med et nytt produkt med tilsvarende spesifikasjoner. Tegner du en trygghetsavtale for hvitevarene, slipper du egenandel eller aldersfratrekk hvis produktet må repareres eller skiftes ut. Prisen på trygghetsavtalen avhenger av hvilken vare det er snakk om.

Et funksjonelt og vakkert hjem er selve hjertet i hjemmet ditt

Se våre Epoq-kjøkken her

Finn et kjøkken som er både funksjonelt, stilig og som har en god pris.
Last ned vår kjøkkenplanlegger her

Last ned vår kjøkkenplanlegger

Bestill gratis tegnetime hos Elkjøp

Bestill gratis tegnetime hos Elkjøp