Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
En dame lener seg mot en benkeplate i et Epoq-kjøkken.

Kvalitet, garanti og miljø

Kjøkkenet er et rom hvor man tilbringer mye tid og det blir for mange regnet som husets hjerte. Derfor er det viktig for oss å forsikre at kvaliteten møter dine forventninger. Epoqs kjøkken er ment for å brukes. Skuffer og dører skal tåle å bli åpnet og lukket flere ganger hver dag gjennom flere år. Benkeplater, vasker og kraner skal forbli pene og funksjonelle til tross for gjentagende belasting og bruk over lengre tid. Det stiller store krav til valg av både materiale og design, og vi kvalitetssikrer derfor alle våre produkter for å opprettholde den beste kvaliteten. Med våre garantier er det ingen grunn til bekymring. Disse garantibetingelsene gjelder for kjøp gjort fra og med 01.11.2019

Les mer om Epoqs garantier

Kjøkkenet er husets viktigste rom. Det er her vi samles for gode måltider, samtaler og opplevelser. Det viktig for oss at du skaffer deg et funksjonelt kjøkken av god kvalitet, og vi tilbyr derfor vår 25-års funksjonsgaranti på hengsler, Click-skap, ben, Nova Pros skuffeskinner- og sider og metalltrådkurver med tilhørende skinner- og metallfeste.

Vi gir deg 10-års garanti på alle våre standard skap og XP skuffeskinner- og sider.

Vi gir deg en 5-års garanti på alle våre benkeplater, vasker, håndtak, soft-push, fronter, sokler, dekksider, hyller, hylleplater, LED-lys og spotter.

Vi gir deg 2-års garanti på alle våre kraner og andre elektroniske produkter som inkluderer store husholdningsapparater.

Hvis noen av våre produkter går ut av produksjon kan vi garantere opptil 2 års supplementering av disse produktene.

Garantien dekker ikke slitasje eller skader forårsaket av riper, støt, uhell eller ved feil lasting og bruk. Dersom produktet har stått ute i et fuktig miljø, gjelder heller ikke garantien. Hvis du ønsker å bruke reklamasjonsretten må du rapportere kravet skriftlig til Elkjøps kundesenter og legge frem kvittering. Husk å ta vare på kvitteringen.

Det gjelder egne garantibetingelser for Epoq-varer som er kjøpt via entreprenør eller bedriftskunde. Disse er forklart i B2B-kontrakten. Om du ikke har en B2B-kontrakt gjelder standarden for virksomhetskjøp/forbrukergarantier. Kontakt Elkjøp Bedrift for mer informasjon.

Vi jobber hardt for å redusere miljøbelastningen vår både når det gjelder produksjon og transport. Vi stiller hele tiden strenge krav til våre leverandører om å produsere og transportere på en miljøvennlig måte. Epoq er tilknyttet Green Point. Det innebærer at all emballasje som er merket med resirkuleringssymbolet kan gjenvinnes.

Pil med teksten: Gå til Epoq forside
Et funksjonelt og vakkert hjem er selve hjertet i hjemmet ditt

Se våre Epoq-kjøkken her

Oppdag vårt kjøkkenunivers og realiser kjøkkendrømmen din. Her finner du blant annet våre tegneverktø og utvalget vårt av kjøkkenprodukter. Du finner også kjøkkeninspirasjon, tips og triks samt informasjon om montering. Vi har som visjon om å skape kjøkkenglæde for deg.

Nytt og forbedret tegneverktøy

Nytt og forbedret tegneverktøy er her!

Bestem selv hvordan kjøkken ditt skal innredes og tilpass farger og stil som du ønsker. Med kjøkkenplanleggeren får du ikke bare oversikt over hvordan kjøkkenet ditt kan du se ut, men også en prisoversikt. Da blir det enklere å ta konkrete valg.

Bestill gratis tegnetime hos Elkjøp

Bestill gratis tegnetime hos Elkjøp

Her booker du en 1,5 times kjøkken-eller vaskeromsplanlegging med en av våre kjøkkenspesialister i din Elkjøp-butikk. Tjenesten er gratis og uten forpliktelser.