Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Epoq-kjøkken har 25 års funksjonsgaranti

Epoq-kjøkken har 25 års funksjonsgaranti

Kjøkkenet er et av de stedene i boligen som utsettes for hardest medfart. Med Epoq får du et kvalitetskjøkken som gir deg glede i mange år fremover. Vi samarbeider med noen av Europas og Skandinavias ledende leverandører. I samarbeid med våre leverandører har vi kvalitetssikret hele virksomheten, fra konstruksjon, produksjon og leveranse til salgsstøtte. Alle våre kjøkken og vaskerom er grundig testet og godkjent i henhold til den europeiske standardnormen. Derfor vet vi at delene tåler i hvert fall 25 års bruk.

Les mer om Epoq-garantier

Epoq gir 25 års garanti på skuffefunksjoner, hengsler, skapskrog, dekksider og sokler. For øvrige produkter gjelder fem års reklamasjonsrett i henhold til Forbrukerrådets anbefalinger. Garantien gjelder ved normal bruk og fra leveringsdato. Kvittering må vises, og kunden må ta vare på kvittering. Garantien gjelder bare for den opprinnelige kjøperen av produktet og kan ikke overdras. Garantien gjelder under forutsetning av at kjøkkenet er montert i henhold til våre monteringsanvisninger, og at rådene vedrørende vedlikehold er fulgt.

Slitasjen er gjerne størst på de bevegelige delene av kjøkkenet. Vi har testet at våre hengsler tåler å bli åpnet og lukket 80 000 ganger, med en ekstra belastning på 4 kg hengende i døren, som tilsvarer normalt daglig bruk gjennom ca. 25 år. Derfor får du 25 års garanti på alle Epoq.

Alle Epoqs kjøkkenskuffer er produsert med tanke på å tåle belastninger på opptil 40 kg. Under testene åpnes og lukkes skuffene 60 000 ganger med 40 kg vekt jevnt fordelt i skuffen. Det tilsvarer normal daglig bruk gjennom ca. 25 år. Våre 120 cm brede skuffer tåler opptil 60 kg.

Alle våre malte og klarlakkerte overflater er behandlet med vannbaserte UV-herdende eller syreherdende produkter. Det gjør dem bestandige mot husholdningskjemikalier og fett.

Garantien dekker ikke slitasje eller skader som oppstår på grunn av riper, støt, uhell, feilaktig belastning eller håndtering, eller hvis produktene er plassert utendørs eller i fuktige omgivelser. Skal du benytte deg av reklamasjonsretten, må du melde kravet skriftlig til Elkjøps kundesenter og legge frem kvittering. Husk at du må ta vare på kvittering.

Vi jobber målrettet med å redusere miljøpåvirkningen. Våre produkter av massivt tre kommer fra bærekraftig skogbruk. Vi benytter ingen tropiske treslag. Epoq er tilknyttet Grønt Punkt. Det innebærer at emballasjemateriale som er merket med resirkuleringssymbolet kan gjenvinnes.

Vi gir 5 års reklamasjonsrett på alle våre hvitevarer. Garantivilkår varierer fra merke til merke. Utvalgte produkter har fem års garanti. Kjøper du kjøkken hos oss, kan du føle deg trygg på at du får hvitevarer fra kjente varemerker.

Ved kjøp av et produkt fra Elkjøp kan du også tegne en trygghetsavtale. Trygghetsavtalen dekker uhell og uforutsette hendelser som ikke dekkes av reklamasjonsretten, for eksempel fall, støtskader, væskeskader eller lynnedslag. Du glemmer kanskje noe på platetoppen, BH-bøyler kan bli liggende igjen i vaskemaskinen, eller kanskje kjøleskapet blir rammet av lynnedslag. Har du tegnet trygghetsavtale og noe skjer med produktet ditt, reparerer vi det eller skifter det ut med et nytt produkt med tilsvarende spesifikasjoner. Tegner du en trygghetsavtale for hvitevarene, slipper du egenandel eller aldersfratrekk hvis produktet må repareres eller skiftes ut. Prisen på trygghetsavtalen avhenger av hvilken vare det er snakk om.

Pil med teksten: Gå til Epoq forside
Et funksjonelt og vakkert hjem er selve hjertet i hjemmet ditt

Se våre Epoq-kjøkken her

Oppdag vårt kjøkkenunivers og realiser kjøkkendrømmen din. Her finner du blant annet våre tegneverktø og utvalget vårt av kjøkkenprodukter. Du finner også kjøkkeninspirasjon, tips og triks samt informasjon om montering. Vi har som visjon om å skape kjøkkenglæde for deg.

Nytt og forbedret tegneverktøy kommer snart

Nytt og forbedret tegneverktøy kommer snart

Bestem selv hvordan kjøkken ditt skal innredes og tilpass farger og stil som du ønsker. Med kjøkkenplanleggeren får du ikke bare oversikt over hvordan kjøkkenet ditt kan du se ut, men også en prisoversikt. Da blir det enklere å ta konkrete valg.

Bestill gratis tegnetime hos Elkjøp

Bestill gratis tegnetime hos Elkjøp

Her booker du en 1,5 times kjøkken-eller vaskeromsplanlegging med en av våre kjøkkenspesialister i din Elkjøp-butikk. Tjenesten er gratis og uten forpliktelser.