COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Få en enklere hverdag med smarte hvitevarer

For mange kan det være vanskelig å forstå hvor mye hvitevarer kan utgjøre på kjøkkenet ditt. Hvitevarene utvikler seg nemlig stadig, og produktene blir mer og mer utviklet for en hektisk hverdag med fokus på matlaging.

Her kan du lese mer om hvordan dagens smarte hvitevarer fungerer og hvordan de kan endre din hverdag.

Kjøleskap  

I vårt bedre sortiment finner du kjøleskap som har blant annet funksjonene BioFresh, VitaFresh, PerfectFresh eller NaturaFresh, som øker holdbarheten på maten. Skuffene holder svært lav temperatur, og luftfuktigheten kan justeres etter frukt og grønnsaker, eller fisk og meieriprodukter som fører til mindre matsvinn.

Har du noen gang hatt lyst til å se hva du har i kjøleskapet uten å åpne døren?

Vel, nå kan du det. Se for deg at du står i butikken og lurer på om du har rømme? Du kjøper med ekstra for sikkerhets skyld, men så viser det seg at det står to beger i kjøleskapet fra før. Om du bare hadde hatt et kamera i kjøleskapet så hadde du sluppet å kjøpe ekstra. Med et kjøleskapskamera i kjøleskapet har du alltid oversikt over hva du har og ikke. Kameraet er en liten investering som kan bidra til at du ikke kjøper unødvendig mat, spare deg for matsvinn og spare deg for penger. 

Tips:

Du vet hvordan mat du lager og hvordan du lager det, vi vet hvilke hvitevarer som er riktig for deg. Våre selgere har stor kunnskap om våre produkter og hjelpe deg med å finne hvitevarer som dekker ditt behov, slik at du blir mest mulig fornøyd med dine hvitevarer.Stekeovn 

Har du svidd ribba på julaften, eller endt opp med tørre boller til bursdagsfesten? Det kan være frustrerende å oversteke maten, men med nye og smarte stekeovner vil du få en helt annen opplevelse på kjøkkenet og ikke minst maten. 

Electrolux ovn med intuitivt Touch Display

Få hjelp med matlagingen med Connected Cooking

Nyere ovner har steke automatikk eller assistenter, som er nøye gjennomtestet av kokker. Med noen få tastetrykk velger du retten du skal tilberede og stekeovnen velger selv riktig funksjon og temperatur, som betyr at du får bedre kontroll.
De fleste moderne ovner har også et integrert steketermometer som kommuniserer med ovnen, og den vil skru seg av når maten har nådd ønsket temperatur. 

Nå kan du i tillegg styre ovnen fra mobilen din, eller starte stekeovnen med stemmestyring. Juster temperatur, matprogram, eller følg med på maten via et kamera.


Visste du at:

Å lage mat med en dampovn er en av de beste matlagingsmetodene? Maten holder seg saftig, blir mer smakfull og beholder mer næringsstoffer.


Tips:

En kombidampovn måler 60 x 60 centimeter eller 45 x 60 centimeter, som er standard for en tradisjonell stekeovn eller kompaktovn, og vil passe rett inn i et eksisterende kjøkken.

Platetopp  

Når du lager mat med de nyeste hvitevarene skjønner du at en platetopp er mer enn bare en platetopp.

De har flere funksjoner som er designet for en hektisk hverdag, som for eksempel steke sensorer og integrert steketermometer, som passer på å si ifra når biffen i pannen har nådd kjernetemperatur.

Stekesensorer har forhåndsinnstilte temperaturinnstillinger som sørger for perfekt resultat for speilegg, omelett, pannekaker, supper, saus, fritering og mye mer.

Soneinndeling er også viktig, og moderne platetopper gir deg mer fleksibilitet til store stekepanner, små kjeler eller store gryter. Med fleksibel soneinndeling vil du få like jevn.

Les også: Velg riktig platetopp 

Dela upp betalningen