Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Otovo solcellepanel

Otovo solcellepanel - produser strøm selv

Solen er blant fremtidens viktigste energikilder. Nå kan du få en miljøvennlig og pengebesparende hverdag med solceller på taket fra bare 300 kroner per måned.


Sjekk ditt tak her:

Enkelt og lønnsomt

Har du et tak med greie solforhold og lite skygge vil solceller på taket være en lønnsom investering for deg og en god investering i miljøet. Med et solcellepanel omgjøres energien fra sollyset til elektrisk energi.

Otovo solcellepanel

Nyhet! Takstein med solceller

Solceller som ser ut som takstein har lenge vært etterspurt i Norge, og endelig er dette tilgjengelig. Taksteinen vil i løpet av 25 år ha produsert energi verdt 200 000 kr og er laget i herdet sikkerhetsglass. Den tåler en last på 1,5 tonn per kvadratmeter og er laget for å tåle temperaturer mellom -40 og 85 grader-

Otovo solcellepanel

Otovo solcellepanel -for nordisk klima

Norge er ikke landet med flest solfylte dager, men vi har like mange soltimer som lengre sør, f eks Berlin. Solcellepanelets elektriske effektivitet er i stor grad avhengig av styrken på lyset, og dette avhenger av både årstid og tid på døgnet. I Nordens klare luft skinner solen sterkere og står høyere på himmelen i lengre perioder enn den gjør sørover. Det vil naturlig produseres mer elektrisitet i sommerhalvåret enn i vinterhalvåret, men det kjølige norske klimaet vil fungere som en styrke for produksjonen av elektrisitet, da lave temperaturer er gunstig for ytelsen. Når det kommer større mengder med snø er det lite produksjon av strøm, men panelets mørke overflate og den skråstilte posisjonen vil hindre den første snøen i å legge seg

Otovo solcellepanel

Et sikkert valg

Otovo er Norges ledende leverandør av nøkkelferdige solcelleannlegg. Selskapet eies av grundere sammen med blant annet Obos, Agder Energi og Selvaag Bolig. Dermed er man sikret en viss trygghet og garanti. Det meste av utstyret som brukes har nemlig svært gode garantiordninger. Paneler fra nesten alle leverandører har 20-30 års garantert ytelse, og vekselretteren (inverteren) vil ha 8-12 års garanti, avhengig av hvilken produsent man velger.

Otovo solcellepanel på et hus

Tilpasning og installasjon

Sammen med deg vil Otovo tilpasse hvor mange paneler du trenger for best effekt, samtidig som man finner en passende dato for installasjon.

Levering og tilkobling

Otovo ordner med alt før, under og etter installasjonen. Prosessen kan du følge på deres egen ”Min side”.

Billig og ren strøm til 2044!

Med Otovo vil du produsere ren og billig strøm i minst 25 år. Det du ikke bruker selv vil du få betalt for. Velkommen til fremtiden.

I intervjuet ovenfor kan du se hvordan Leif fikk solceller.


"Det er en no-brainer! Dette fungerer og er billigere enn å kjøpe fra vanlige strømselskap! Å få solcellepanel var utrolig enkelt. Jeg har lagt ned usedvanlig lite arbeid."

Kjetil

"Jeg vil absolutt anbefale dette til andre. Jeg er veldig positiv til måten Otovo operer på, har opplevd det som veldig effektivt. God informasjon og oppfølgning underveis."

Terje
Blågrått hus med solcellspanel på taket

Vanlige spørsmål og svar:

Solcellene bruker å være på plass innen 4-8 uker. Slik gjøres det: (1) Det bestemmes tid for monteringen. (2) Otovos tekniker monterer panelene på 1-2 dager. Hvor lang tid det tar kommer ann på takets størrelse. (3) En elektriker kobler anlegget til husets elektriske anlegg. (4) Ditt strømselskap monterer en strømmåler og registrerer strømmen du skal ha betalt for.

Otovos solceller er kvalitetsprodukter fra produsenter med gode garantiordninger. Solcellepanelene har de best dokumenterte produksjonsprosessene og lages med minst mulig miljøpåvirkning. Det brukes blant annet solceller fra IBC, Jinko og Trina Solar..

Strøm fra solcellepaneler har en fast, lav pris som ikke varierer gjennom året. Når solcellene produserer mye strøm, slik som på sommeren sparer du penger. Dette går opp i opp på vinteren da solcellene ikke produserer like mye. Solcellene vil produsere strøm gjennom flere tiår, samtidsig som strømprisene går opp grunnet inflasjon, større utgifter, investeringer i strømnettet og strømhandel med andre land. Derfor vil strøm fra solcellepanelene alltid være mer lønsomme fremfor den strømmen du kjøper på det vanlige strømnettet.

Solcelleteknikken forbedres hele tiden, samtidig som den er både stabil og holdbar. En tommelfingerregel er at den blir en prosent bedre hvert år. Derfor lønner det seg å kjøpe nå og planlegge å ha solcellene lenge. En av de store fordelene med solcellepaneler er at det er en stabil og varig teknologi. Effektgarantien fra fabrikken er på 25 år og et anlegg kan ofte produsere strøm i oppmot 30-40 år. Det betyr at når du skal bytte ut panelene kan du se frem mot en enda høyere strømproduksjon..

Les mer om:

Sist oppdatert: 11.07.2018 13:13:08