Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Otovo solcellepanel

Otovo solcellepanel - produser strøm selv

Solen er blant fremtidens viktigste energikilder. Nå kan du få en miljøvennlig og pengebesparende hverdag med solceller på taket fra bare 300 kroner per måned.


Sjekk ditt tak her:

Enkelt og lønnsomt

Har du et tak med greie solforhold og lite skygge vil solceller på taket være en lønnsom investering for deg og en god investering i miljøet. Med et solcellepanel omgjøres energien fra sollyset til elektrisk energi.

Nyhet! Takstein med solceller

Solceller som ser ut som takstein har lenge vært etterspurt i Norge, og endelig er dette tilgjengelig. Taksteinen vil i løpet av 25 år ha produsert energi verdt 200 000 kr og er laget i herdet sikkerhetsglass. Den tåler en last på 1,5 tonn per kvadratmeter og er laget for å tåle temperaturer mellom -40 og 85 grader.

Taksteinen finnes i fargene glassvart, skifergrå og terracotarød. Den sorte varianten er tilgjengelig nå mens de to andre blir tilgjengelige til høsten. Alle variantene kan resereveres i dag.

Otovo solcellepanel
Otovo solcellepanel

Otovo solcellepanel -for nordisk klima

Norge er ikke landet med flest solfylte dager, men vi har like mange soltimer som lengre sør, f eks Berlin. Solcellepanelets elektriske effektivitet er i stor grad avhengig av styrken på lyset, og dette avhenger av både årstid og tid på døgnet. I Nordens klare luft skinner solen sterkere og står høyere på himmelen i lengre perioder enn den gjør sørover. Det vil naturlig produseres mer elektrisitet i sommerhalvåret enn i vinterhalvåret, men det kjølige norske klimaet vil fungere som en styrke for produksjonen av elektrisitet, da lave temperaturer er gunstig for ytelsen. Når det kommer større mengder med snø er det lite produksjon av strøm, men panelets mørke overflate og den skråstilte posisjonen vil hindre den første snøen i å legge seg

Otovo solcellepanel

Et sikkert valg

Otovo er Norges ledende leverandør av nøkkelferdige solcelleannlegg. Selskapet eies av grundere sammen med blant annet Obos, Agder Energi og Selvaag Bolig. Dermed er man sikret en viss trygghet og garanti. Det meste av utstyret som brukes har nemlig svært gode garantiordninger. Paneler fra nesten alle leverandører har 20-30 års garantert ytelse, og vekselretteren (inverteren) vil ha 8-12 års garanti, avhengig av hvilken produsent man velger.

Les mer om Elkjøps produkter:

Sist oppdatert: 11.07.2018 13:13:08