COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

KOMP - det skal være lett å holde kontakten

Det kan være vanskelig å holde kontakten med familie og besteforeldre. Det kan være lange avstander og tid som ikke strekker til. KOMP er skjermen som gjør det enkelt for familie og venner å dele bilder og beskjeder og ha videosamtaler. Del hverdagens øyeblikk gjennom KOMP-appen og gi alle generasjonene i familien muligheten til å delta i den daglige kommunikasjonen, slik at eldre ikke lever i ensomhet.
Produktbilde KOMP i hjemlige omgivelser og med et brukerbilde på skjermen

Alt for mange eldre sitter alene

I Norge har 26.000 av de over 75 kun kontakt med familie og slekt én gang i måneden eller sjeldnere. Ofte føler eldre seg veldig ensomme, til tross for at de gjerne har rikelig med barn, barnebarn - og til og med oldebarn - de kunne omgi seg med. Men som kjent er hverdagen for mange familier utrolig travel, og man havner i tidsklemmen. Glemmer du som pårørende dine nærmeste?

Produktbilde av KOMP i hjemlige omgivelser og med en innkommende videosamtale på skjermen

Bekjemp ensomheten blant eldre

I takt med at man blir eldre endres de funksjonelle evnene seg helt naturlig, og det blir gjerne vanskelig å bruke moderne kommunikasjonsteknologi. Men å holde kontakten med familie og venner er fortsatt like viktig. Derfor har No Isolation utviklet KOMP, som skal gjøre det enkelt å holde kontakten mellom generasjoner. Dermed trenger du ikke å ha dårlig samvittighet.

4,8
(20)
 
Sammenlign
Ikke tilgjengelig
Utgått produkt 
  • Kommunikasjonsverktøy
  • Tekstmeldinger/bilde/videosamtaler
  • Ingen abonnementkostnader
Les mer om KOMP kommunikasjonsverktøy
Produktbilde av KOMP i hjemlige omgivelser og med brukerbilde på skjermen

Del dine historier og vær nærværende

Enknapps-skjermen KOMP er laget for den eldre generasjon, og gjør det enklere for deg å dele historier, bilder og videoer som du likevel deler på Facebook, Instagram eller Snapchat. Hjelp dine foreldre, besteforeldre eller oldeforeldre med inn i det 21. århundre, helt uten krav til deres teknologiske kunnskap. Reduser ensomheten ved å slå dere sammen som familie om en KOMP, og skap glede ved å styrke båndene mellom generasjonene.

Produktbilde av KOMP i hjemlige omgivelser med videosamtale på skjermen

Sikker videostrømming og datalagring

Hensyn til privatlivet er en av No Isolations største prioriteter - de ønsker å sikre at både mottaker og avsender føler seg trygge når de bruker KOMP. Derfor har skjermen ingen langtidslagring. KOMP er laget for å dele hverdagens små og store øyeblikk. Bildene lagres kun i den tidsperioden du velger, og videosamtalene har ingen opptaksfunksjon. Strømmingen er kryptert fra ende til annen, slik at ingen andre enn KOMP-brukeren og den tilknyttede app-brukeren får tilgang til strømmen.

Produktbilde av KOMP og dens betjeningsknapp

Lett å bruke

Det kan være vanskelig å bruke en touchskjerm med tørre fingre. Derfor har KOMP ingen touchskjerm, men styres av kun én enkelt knapp. Tilsendte bilder glir kontinuerlig over skjermen.

Lyden fra KOMP leveres klart og tydelig, og siden du kan se den du snakker med blir det lettere å forstå hva de sier.

KOMP er enkel å bruke, med den store og lett tilgjengelige knappen som ikke krever komplisert opplæring. Installasjon utføres over WiFi og Bluetooth via KOMP-knappen, som er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Produktbilde av KOMP i hjemlige omgivelser og brukerbilde på skjermen

Hva mener brukerne om KOMP?

I perioden juni til november 2017 gjennomførte No Isolation et pilotprosjekt, der de ønsket å se om KOMP kunne bidra til mer kommunikasjon i familien. Mer enn 2000 bilder og beskjeder ble sendt i løpet av perioden, og konklusjonen er at KOMP øker den daglige kontakten, og gjør det enklere å dele både hverdagen og de viktige øyeblikkene i livet.


Les mer om: