Hopp over navigasjonen
Computing - HP instant ink banner NO

HP Instant Ink – leveringstjeneste for blekk

HP Instant Ink er en ny tjeneste for blekklevering. Skriveren din vil automatisk bestille blekket du trenger, og dette leveres rett til døren din. Dermed vil du aldri gå tom for blekk – og heller ikke ha for mye. Enklere blir det ikke!

Interessert? Registrer deg nedenfor!

Registrer deg for å abonnere

Hva er Instant Ink?

Hvordan fungerer HP Instant Ink? 

Velg et abonnement – enten du skriver ut mye eller lite, finnes det en utskriftsplan for ditt behov. Ditt abonnement inkluderer blekk eller toner, automatisk levering og forhåndsbetalt gjenvinning. 

Blekkplaner

Tonerplaner

Kompatible HP-printere:

Les mer
   
   
   
   
   
   
   

1.    Gå aldri tom: Basert på bruk av utskriftsplan, Internett-tilkobling til kvalifisert HP-skriver, gyldig betalingsmetode, e-postadresse og leveringstjeneste i ditt geografiske område.

2.    Besparelser (toner): Basert på månedlige abonnementskostnader for plan med 1500 sider fra HP Instant Ink for monokrom toner, uten kjøp av ekstra sett med sider, sammenlignet med kostnaden per side (CPP) for å skrive ut ISO/IEC 19752-sider på de fleste tradisjonelle HP A4-laserskrivere og multifunksjonsskrivere (MFP) med monokrom toner. Les mer her: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.

3.    Besparelser (blekk): Basert på månedlige abonnementskostnader for plan med 700 sider fra HP Instant Ink, uten kjøp av ekstra sett med sider, sammenlignet med kostnaden per side (CPP) for å skrive ut ISO/IEC 24711-sider på de fleste HP A4-blekkskrivere og multifunksjonsskrivere (MFP) med farge. Les mer her: www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.

4.    Resirkulering: Tilgjengeligheten av programmet vil variere. Retur og gjenvinning av originale HP-patroner og -kassetter er for tiden tilgjengelig i over 60 land, territorier og regioner i Asia, Afrika, Europa og Nord- og Sør-Amerika gjennom HP Planet Partners-programmet. Se følgende for detaljer: hp.com/recycle.

5.    Automatisk levering: Skriveren må ha en direkte tilkobling til Internett for deltakelse i programmet. Internett-tilgang selges separat.

6.    Endre eller avbestill når som helst: Du kan endre eller avbestille planen når som helst på nettet. Hvis du bestemmer deg for å avbestille HP Instant Ink, kan du gå tilbake til å bruke originale HP standard- eller XL-patroner/-kassetter. Planoppgraderinger trer i kraft umiddelbart og beløpene blir trukket med tilbakevirkende kraft eller vil gjelde for neste betalingsperiode, avhengig av brukers ønske. Nedgraderinger eller avbestilling av planer trer i kraft etter gjeldende betalingsperiodes siste dag. Gå til følgende for å se alle detaljer: hpinstantink.com/terms.

7.    Overføring av plansider: Overføring betyr at ubrukte sider én måned plasseres i en overføringskonto og kan så brukes på de sidene som overstiger månedsgrensen i de påfølgende månedene. Overføring er begrenset til maksimalt to ganger de månedlige sidene for tjenesteplaner på tonerplaner og tre ganger de månedlige sidene for blekkplaner (toner-eksempel: du kan overføre opptil 100 sider hvis du har en 50-siders plan. Blekkeksempel: du kan overføre opptil 150 sider hvis du har en 50-siders plan.).

8.    Mer om resirkulering (nettsted): 100 % av originale HP-tonerkassetter inneholder mellom 1–75 % resirkulert materiale etter forbrukere eller etter industriell bruk. Inkluderer ikke tonerflasker eller andre produkter som ikke er oppført. Mer enn 85 % av originale HP-blekkpatroner inneholder mellom 4–75 % resirkulert plast. Inkluderer ikke blekkflasker og andre produkter som ikke er oppført. Se hp.com/go/InkRecycledContent for listen.