Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Futurehome - Styr smarthuset med ett system

Futurehome er et åpent smarthus-system som lar deg koble til tusenvis av smarte enheter og styre dem fra én brukervennlig app. Med Futurehome installert kan du enkelt styre alt fra termostater til lys og elektroniske dørlåser.
4,2
(5)
2 199
 
 
  • Styrer smarthjemsnettverket ditt
  • 1 stk. USB, RJ-45, statuslys
  • Virker med Z-Wave, Zigbee
Les mer om Futurehome smarthub (hvit)
Futurehome-appen

Varme, lys og elektronikk

Med Futurehome styrer du varme, lys og elektronikk med den enkle og intuitive Futurehome-appen. Du kan f.eks. legge til rutiner for oppvarming, tidsstyre belysning eller lage triggere hvor bevegelser setter på lys, justerer temperatur og så videre. Dette gir deg et smart hjem som ikke bare skrur ting av og på, men et smart hjem som styres på dine premisser.

Smart sikkerhet

Sjekker du at alle vinduer er lukket og dører er låst før du drar på jobb, reiser på ferie eller går og legger deg? Nå trenger du ikke lenger å ta runden og lure på om det er noe du har glemt når du reiser bort, bare sjekk Futurehome-appen.

Futurehome-appen

Smart brannvarsling

Med fremtidens brannvarslere, kan du få varsel om ulmebranner inntil 2 timer tidligere enn tradisjonelle røykvarslere. Dersom en hendelse skulle oppstå vil du og alle registrerte beboere i hjemmet bli varslet direkte gjennom Futurehome-appen, alle tilkoblede lys i Futurehome-systemet blir slått på og de elektroniske dørlåsene vil bli åpnet.

Futurehome i pakke

Smart vannlekkasje-varsling

Stenger du hovedvannkranen før du reiser på jobb eller når dere er borte over helgen? Vannlekkasjer kan bli dyrt, men med Futurehome kan du koble til vannlekkasjesensorer på utsatte områder og bli varslet dersom en hendelse oppstår. Da kan du raskt få stoppet vannet og unngå større skader.

Futurehome-appen

Trygg lading av mobil

Med Futurehome installert trenger du bare en smartplugg ved ladestasjonen for smarttelefonen din. Istedenfor å lade hele natten kan du enkelt stille inn ladetid i appen. Si at laderen skal få strøm fra klokken 05.00 om morgenen, så er den ferdig oppladet før du våkner, helt uten å lade hele natten.