Hopp over navigasjonen

Elkjøp Bedrift og Apple

  • iPad Pro 2024
  • Apple iPad Air 2024
  • Apple Macbook Air M3 SALESTART banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 Pro & Pro Max SALESTART Banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 SALESTART Banner
Hånd som holder en iPhone

Smarte verktøy er smarte investeringer

Med de kraftigste verktøyene for virksomheten kan du løse problemer kreativt, fullføre oppgaver enklere og samarbeide problemfritt med teamet ditt som aldri før. Samarbeid i sanntid med teamet i rommet ved siden av eller med leverandører på den andre siden av kloden. Samtidig er sikkerhet viktig, og du kan være trygg på at Apples enheter og plattformer er designet for å holde din personlige informasjon og bedriftsdata beskyttet. Viktige sikkerhetsfunksjoner, for eksempel maskinvarebasert enhetskryptering, kan ikke deaktiveres ved et uhell. Vi er her for å hjelpe deg med å velge riktig maskinvare og enheter, sammenligne apper og finne finansiering som passer budsjettet ditt.

Kontor med ansatte som bruker Apple-produkter og en mannlig elkjøp-ansatt

Øk produktiviteten til bedriften din

Å forbedre produktiviteten i en bedrift starter med å velge de riktige produktene. iPhone, iPad og Mac er enheter som er gjennomtenkt utformet og intuitive å bruke, og gir de ansatte en opplevelse de allerede kjenner og elsker. Apple-produkter er laget for å fungere akkurat slik du forventer at de skal – konsekvent og med en fortrolighet som gjør at ansatte kan være produktive. Så uansett hva du bestemmer deg for, vil du være i stand til å jobbe lettere, løse problemer kreativt og samarbeide om felles prosjekter. Med hundretusenvis av bedriftsapper på App Store og et kraftig miljø for å bygge egendefinerte apper, kan du transformere bedriften din og gå foran konkurrentene.

Tjenester og løsninger for din bedrift

Ønsker du førsteklasses utstyr til lave kostnader? Mange bedrifter trenger både god likviditet og tilgang til det nyeste IT-utstyret. Visste du at det finnes en løsning som kan gi deg begge deler samtidig? Elektronisk utstyr er en av de viktigste, men også en av de dyreste tingene en bedrift trenger for å drive sin virksomhet. Eller er det egentlig det? Med Apple Financial Services trenger det ikke være det. Apple Financial Services er basert på et utleiekonsept. Det betyr at du får produktet til avtalt tid og deretter returnerer det. Du kan også utvide pakken med andre produkter og tjenester du ønsker, f.eks. garanti, forsikringstjenester og tilbehør.

Introduksjonen av nye ansatte er en glede for enhver bedrift i vekst. Men for IT-sjefen betyr det mye ekstraarbeid. Hver nyansatt trenger sin egen mobiltelefon med riktige innstillinger, programvare og overvåking. Med Elkjøps DEP-autorisasjon og Apple Business Manager kan ansatte få utstyr som allerede er satt opp og klart til bruk – rett ut av esken. Det kunne ikke vært enklere.

Vi er her for din bedrift
- Online eller i butikk, på telefon eller via video