Hopp over navigasjonen

Apple Eco-system

  • iPad Pro 2024
  • Apple iPad Air 2024
  • Apple Macbook Air M3 SALESTART banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 Pro & Pro Max SALESTART Banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 SALESTART Banner

Bli kjent med Apple Eco-systemet

Apples maskinvare, programvare og tjenester samarbeider for å levere en sømløs opplevelse som rett og slett bare fungerer. Du kan starte et prosjekt på Mac og fullføre det på iPad, bruke skjermen side ved side for å utvide arbeidsområdet ditt, og til og med tegne med Apple Pencil på iPad eller bruke iPhone til å lage live-oppdateringer på Mac. Og det hele er kompatibelt med apper fra Microsoft og Google, så teamet ditt har alt det trenger for å få jobb gjort.

Team snakker rundt et bord med Apple-produkter

Øk produktiviteten for din bedrift

Å forbedre produktiviteten starter i enhver virksomhet med å velge de riktige produktene. iPhone, iPad og Mac er gjennomtenkt utformet og intuitive å bruke, og gir de ansatte en opplevelse de allerede kjenner og elsker. Apple-produkter er laget for å fungere akkurat slik du forventer at de skal – konsekvent og med en fortrolighet som gjør at brukerne kan være umiddelbart produktive. Så uansett hva du ønsker å gjøre vil du kunne jobbe enklere, løse problemer kreativt og samarbeide med felles formål. Med hundretusenvis av apper for bedrifter på App Store, og et kraftig miljø for å bygge tilpassede apper, kan du forvandle bedriften din og gå foran konkurrentene.

Sidecar lar deg utvide arbeidsområdet ditt ved å bruke iPad-en din som en andre Mac-skjerm. Jobb i én app mens du refererer til en annen, eller se hovedlerretet ditt på én skjerm mens du sprer verktøyene og palettene dine på den andre. Du kan også speile skjermene slik at de begge viser det samme innholdet, noe som gjør det perfekt for å dele nøyaktig det du ser med andre.

Lås opp Mac-en automatisk når du har på deg Apple Watch, og kopier og lim inn bilder, video og tekst fra iPhone eller iPad til din nærliggende Mac eller omvendt.

Continuity Markup lar deg signere dokumenter, korrigere papirer eller markere viktige detaljer i bilderg Continuity Sketch lar deg lage en skisse på iPad eller iPhone som automatisk settes inn i ethvert dokument på Mac-en.

AirDrop gjør det enkelt å dele filer mellom Mac, iPhone eller iPad. Med bare noen få trinn kan du ta en fil fra hvilken som helst mappe og bruke AirDrop til å sende den til en Mac, iPhone eller iPad i nærheten. Og siden AirDrop er peer to peer fungerer den uten et Wi-Fi-nettverk, noe som gjør den perfekt for å dele et dokument med en kollega i naborometm eller sende en presentasjon til en klient over bordet.

Besvar dine iPhone-anrop direkte på Mac, Apple Watch eller iPad*. Med en Mac og iPhone kan du sende og motta SMS-meldinger rett fra Macen**. Alle meldingene som vises på din iPhone vises også på din Mac, slik at alle samtalene dine er oppdatert på alle enhetene dine. Og med Hadoff kan du begynne å skrive en e-post på iPhone og fullføre den på Mac***. Mens du surfer på en nettside på Mac-en, kan du ganske enkelt ta opp iPad-en og fortsette der du slapp.

*iPhone-samtaler krever en iPhone med iOS 8 eller nyere. **SMS krever og iPhone eller iPad med iOS 8.1 eller nyere eller iPadOS. ***Overlevering krever og iPhone eller iPad med iOS 8 eller nyere eller iPadOS.

Vi er her for din bedrift
- Online eller i butikk, på telefon eller via video