Hopp over navigasjonen

Apple Financial Services

  • iPad Pro 2024
  • Apple iPad Air 2024
  • Apple Macbook Air M3 SALESTART banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 Pro & Pro Max SALESTART Banner
  • Apple - TELE - Apple iPhone 15 SALESTART Banner

Leie elektronikkutstyr? Slik får du produkter i høy kvalitet til en lav pris

Mange bedrifter har behov for både god likviditet og tilgang til det nyeste IT-utstyret. Visste du at det finnes en løsning som kan gi deg begge deler på en gang?

Elektronikk er noe av det viktigste, men samtidig dyreste, man trenger for å drive en bedrift. Eller er det det? Med Apple Financial Services trenger det ikke lenger være sånn.

– Denne tjenesten er perfekt for deg som er ute etter kvalitetsutstyr til en rimelig penge, forklarer Jabir Farah. Han er bedriftskonsulent ved Elkjøp Bedrift i Oslo.

Vil du bli kontaktet av Elkjøp Bedrift?

Fyll ut skjemaet under så vil vi ta kontakt så fort den er behandlet. 

Grønt bord med MacBook, iPad og Airpods
Hånd som holder en iPhone

Slik fungerer det

– Apple Financial Services er basert på leasing. Det betyr at du har produktet i en avtalt periode før du må levere det tilbake. Du kan også legge til egne valg i pakken, dvs. garanti, forsikringer og tilbehør, forklarer Farah.

Han forstår at det kanskje høres rart ut å leie elektronisk utstyr til bedriften, men sier at det er flere fordeler med denne løsningen.

– Først og fremst er Apple-produkter laget for å vare, og det kommer deg til gode når du leaser. Produktene har høy restverdi, og det tar vi høyde for når vi beregner hva du må betale for å lease dem. Vi trekker fra gjenkjøpsverdien når vi beregner leasingkostnaden. Det gjør at bedriften din får så lave faste utgifter som mulig, forklarer Farah.*

Dette passer spesielt bra for små og nystartede bedrifter. Mange av disse synes det er krevende å henge med på den teknologiske utviklingen, samtidig som de gjerne har et press på likviditeten.

*Du kan også kjøpe produkter fra andre merker enn Apple. I er slikt tilfelle kan en en annen modell være gjeldende.

Toppmoderne utstyr

En annen fordel med ordningen er at du alltid har tilgang til det nyeste utstyret.

– Bedrifter trenger å få oppdatert utstyret sitt fra tid til annen. Den fleksible avtaleperioden gjør at du kan bytte ut utstyr etter hvert som det kommer nye versjoner. Vi tar vare på det gamle utstyret ditt og resirkulerer det – bra for deg og bra for miljøet, forklarer Prorokovic.

Sist, men ikke minst, gir tjenesten deg full oversikt over nåværende og fremtidige kostnader. Det gjør det også enkelt å budsjettere og enda enklere å justere kostnadene ved behov.

– Med leasing unngår du å binde opp kapital i utstyret. De frigjorte midlene kan enten brukes til å styrke egenkapitalen eller til å investere i tiltak som bidrar til vekst og økt konkurranseevne, forklarer hun avsutningsvis.

Mann og kvinne på et kontor med iMac

Priseksempel på leasing

La oss bruke iPhone som et eksempel. Med en utsalgspris på 15 000 kroner garanterer vi en gjenkjøpspris på 4000 kroner. Leasingprisen tar da utgangspunkt i en enhetspris på 11 000 kroner, noe som gir en månedsleie på 458 kroner hvis du leverer telefonen tilbake etter 24 måneder.

Legge til andre leverandører

Trenger du utstyr fra andre leverandører enn Apple? Det går fint! Både utstyr og programvare fra andre produsenter kan legges inn i den samme avtalen.

– Når du leverer utstyret tilbake til oss, blir enhetene slettet, nullstilt og solgt videre. Det er mye bedre enn at de blir liggende ubrukt i en skuff eller på et lager, avrunder Farah.

*Alle priser er eks. mva, leiepriser oppgitt er basert på leie over 24 måneder. Tilbudet er forbeholdt bedriftskunder, og kredittsjekk vil gjennomføres ved avtaleinngåelse. Forsikring kommer i tillegg. Produkter finansiert via leasingavtale må forsikres gjennom DLL Forsikring, dersom du som kunde ikke allerede har egen uhellsforsikring som dekker tredjemannsinteresse. Leiepriser er gjeldende pr. 06.03.24 med forbehold om at det kan forekomme prisendringer.

Anbefalte Apple-produkter:

Les mer