Hopp over navigasjonen

Slik velger du riktig hodetelefoner til jobben

Gode hodetelefoner er viktig for deg som har mange digitale møter eller telefonsamtaler i løpet av arbeidsdagen. Her er de beste akkurat nå.

Dame med hodetelefoner som ser på PC-skjermen

I en tid hvor hjemmekontor og digitale møter blir stadig vanligere, er det viktigere enn noen gang å investere i hodetelefoner av høy kvalitet. Uansett om du deltar i et nettmøte eller snakker med en kollega i telefonen, kan riktige hodetelefoner gjøre underverker for både produktiviteten og opplevelsen din. Det samme gjelder for den eller de du snakker med.
 

Hva slags hodetelefoner skal du velge?

Vi tilbyr et bredt utvalg hodetelefoner, alle med ulike karakteristikker og fordeler. Hvilken type som er rett for deg, handler i stor grad om hvordan du skal bruke dem. Om du snakker mye i telefonen «på farta», er det kanskje små, portable hodetelefoner som passer best – mens du som deltar i videokonferanser fra hjemmekontoret, er på jakt etter et dedikert hodesett med klokkeklar lyd begge veier. Her er de vanligste typene hodetelefoner:

In-ear-hodetelefoner

In-ear-hodetelefoner er også kjent som ørepropper eller øretelefoner. Dette er kompakte og lette alternativer for telefon- og videosamtaler. De passer direkte inn i øregangen, og gir en sikker passform og god støyisolering. In-ear-hodetelefoner er perfekte for deg som er mye på farta gjennom dagen, men som allikevel snakker en del i telefonen underveis. In-ear-hodetelefoner tar liten plass, har lav vekt og er enkle å ta med seg.

In-Ear-hodetelefoner – for mer fleksibilitet
Les mer
   
   
   
   
   
   
   

On-ear-hodetelefoner

On-ear-hodetelefoner er mellomstore hodetelefoner med flate øreputer som er designet for å hvile mot utsiden av ørene, men ikke dekke dem helt. On-ear gir deg kraftfull lyd samtidig som du ikke blir helt isolert fra omverden eller for varm på ørene. On-ear-hodetelefoner gir generelt bedre lydgjengivelse og mikrofonytelse enn in-ear-alternativer, samtidig som størrelsen og vekten gjør at de er mer portable enn around-ear-hodetelefonene.

On-Ear-hodeteleonfer – når du vil være tett på detaljene
Les mer
   
   
   
   
   
   
   

Around-ear-hodetelefoner

Around-ear-hodetelefoner, også kjent som over-ear-hodetelefoner, dekker hele øret slik at du får økt komfort og lyden kommer enda mer til sin rett. Disse hodetelefonene er gjerne noe større og tyngre enn de to andre typene, men gir deg til gjengjeld et rikere lydbilde. Around-ear-hodetelefoner har ofte høykvalitetsmikrofoner, avansert støyreduserende teknologi og lengre batterilevetid, noe som gjør dem til et utmerket valg for profesjonelle telefon- og videosamtaler.

Around-Ear-hodetelefoner for maks fokus
Les mer
   
   
   
   
   
   
   
Finn hodetelefoner med en dedikert mikrofon:
Les mer