Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Få ditt Epoq-drømmekjøkken tegnet - book en gratis konsultasjon i dag

Planlegger du å kjøpe et nytt kjøkken eller å renovere vaskerommet? Book en gratis konsultasjon med en av våre kjøkkendesignere hos Elkjøp. Våre eksperter hjelper deg med å designe ditt Epoq-drømmekjøkken eller vaskerom. Time booker du her.

Kostnadsfri rådgivning

Book 1,5 times kjøkken- eller vaskeromsplanlegging med en av våre kjøkkenkonsulenter i din Elkjøp-butikk. Tjenesten er gratis og uten forpliktelser.

Hvordan kan du forberede deg?

Ta med alle mål, eventuelle inspirasjonsbilder og skisser. Om du vil kan du selv tegne opp ditt kjøkken eller vaskerom med vårt tegneverktøy. Under møtet får du forslag på den beste løsningen for ditt kjøkken eller vaskerom, kjenne på materialer og se ulike farger og skapløsninger.

Hva skjer videre?

Du får et tilbud og en ny time før du dobbeltsjekker alle mål, eller få hjelp av en montør som kontrollmåler. Ved neste møte legger man inn bestillingen. Du får med deg en mappe med alle skisser, en avtale og ordrebekreftelse. Disse papirene kan det være lurt å ta vare på, slik at du kan sjekke at leveringen er fullstendig, samt at den gjelder som garanti for ditt kjøkken eller vaskerom.

Pil med teksten: Gå til Epoq forside