Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bilde av kjøkkeninnredning i mange farger

Epoq: Slik får du et unikt kjøkken

Klassisk, moderne, trendy eller stilrent kjøkken, alt avhenger av materialene og formene du velger. Samtidig som det er morsomt, inspirerende og helt fantastisk, er det også skummelt, frustrerende og krevende. Men ta det med ro, vi lover å hjelpe deg så alt blir riktig.
Sort kjøkkeninnredning

Fronter

Vi har et rikt utvalg av modeller, tresorter og farger slik at du kan utforme akkurat det kjøkkenet du ønsker deg. Med tanke på hvor lenge man lever med kjøkkenet sitt, er det praktisk å kunne skifte fronter hvis man vil fornye seg, og derfor er de enkle å bytte ut – for eksempel har alle våre skapskrog standardmål.

Benkeplater

Benkeplater i massivt tre, i strikt og moderne quartz, laminat eller avonite – vi har de platene som passer deg. Flere av benkeplatene kan også leveres etter mål. Husk at benkeplaten bør velges med tanke på hvordan den skal brukes, for det er forskjell på om man er én eller fem personer i familien.

Bilder av hvit vask og vask i stål

Oppvaskkum

Oppvaskkummer i ulike størrelser og materialer, for innfelling, planliming, underliming og undermontering. Eller hvorfor ikke oppvaskkum og benkeplate i samme materiale? Ta en titt selv – vi er ganske sikre på at du finner noe du liker.

Blandebatterier

Praktiske, trendy, lekre eller klassiske. Det de har felles, er at de tåler mye bruk og passer til resten av kjøkkeninnredningen. Så kom innom og velg det blandebatteriet du synes passer best for deg.

Håndtak og knotter

Man sier gjerne at det er håndtak og knotter som gjør hele kjøkkenet. Derfor er det godt å ha så mye å velge mellom. Tradisjonelle, moderne eller trendy. Vi har løsninger som passer til alle våre fronter og kjøkken.

Pil med teksten: Gå til Epoq forside

Les mer om Elkjøps produkter: