OBS! Det er for øyeblikket falske SMS i omløp hvor "Elkjøp" står som avsender. Les mer her! >> 

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Spør oss om PC, laptop og Mac

I denne artikkelen svarer eksperter fra Elkjøp på de vanligste spørsmålene kundene har om datamaskiner, PC, laptop, Mac og gaming-PC.

Hva slags bærbar PC bør jeg kjøpe?

Det kommer helt an på bruken. Om du bruker den profesjonelt i jobb, til å game eller i forhold til skole. Vi finner den PC-en som er riktig for deg. I tillegg har vi et verktøy som heter PCMark, som hjelper deg å velge hvilken PC som passer best for deg. Så kom gjerne innom oss, så hjelper vi deg å velge riktig PC.

Bør jeg kjøpe PC eller Mac?

Det kommer helt an på hva du er vant til å bruke fra før, og gjerne også hva familien din bruker. Vi har modeller i alle prisklasser. Bare kom innom, så hjelper vi deg med å finne den riktige.

Hva er en Chromebook?

En Chromebook er en PC som er skybasert. Det vil si at alle filene dine vil bli lagret i skyen til Google. Det gjør maskinen din mye raskere og lett i bruk. Det er helt supert for folk i alle aldre.

Hva slags laptop er best for gaming?

Det beste for gaming er å bruke enten en stasjonær eller bærbar PC som er kraftig. Vi har også et verktøy som heter Futuremark, som hjelper deg å velge riktig PC til det spillet du spiller mest. I butikkene har vi også fine avdelinger for gaming, så bare kom innom, så hjelper vi deg å finne det som er riktig.

Når bør jeg kjøpe ny bærbar PC?

Når maskinen din begynner å gå tregere, og du kjenner at du begynner å bli irritert, kan det være et tegn på at det er på tide å bytte maskin. Kom gjerne innom butikken, så hjelper vi deg å finne den riktige for deg. Vi kan også hjelpe deg å overføre data fra den gamle maskinen din til den nye.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: