Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Bestille reservedeler

Bestill reservedeler og reparer ditt produkt

Vi ønsker at produktene skal la så lang levetid som mulig. Gjennom Elcare Nordic tilbyr vi Skandinavias største utvalg av reservedeler til elektriske produkter.

Vi tilbyr reparasjon av produktet men mange produkter kan du reparere selv, og på Elcare Nordic finner du reservedeler som kan erstatte deler som er ødelagte, slitt eller borte. Det finnes mange gode instruksjonsvideoer på nett, både fra produsenter og andre. Dermed kan du med litt egeninnsats være helten som gir nytt liv til ditt produkt.

*Sett deg inn i garantibestemmelsene for ditt produkt. De fleste leverandører krever at reparasjoner innenfor garanti/reklamasjonstiden utføres av en sertifisert tekniker. Spør oss om du er i tvil.

ELCARE-logo

Elcare - Finn delene du mangler

På en egen nettside selger vi alt du trenger av reservedeler. Mangler du en skrue til kjøkkenmaskinen din? Eller har komfyren din mistet en knott? Her kan man enkelt søke opp blant millioner av ulike reservedeler, finne akkurat det du er ute etter, bestille og få reservedelen levert hjem i løpet av noen dager. Raskt, enkelt og miljøvennlig.

Besøk ELCARE og bestill reservedeler her.

Finn din modell

Slik finner du det du trenger

Vi har gjort det enkelt for deg å finne akkurat den reservedelen du er ute etter, og det finnes flere ulike måter å finne frem til riktig produkt. Du kan bruke menyen på nettsiden til å lete deg frem, søke opp den spesifikke delen i søkefeltet eller skrive inn det spesifikke modellnummeret til ditt produkt under «Finn deler etter modell». På denne måten slipper du å lete rundt i blinde, og samtidig kan du være sikker på at du har valgt den delen du trenger.

Viktig info

Produkter skal kun åpnes av autoriserte teknikere for å skifte deler. Hvis ett uautorisert inngrep fører til skade på produkt eller annen eiendom vil man selv være ansvarlig part i forhold til forsikringsselskap.
Ved å foreta ett uautorisert inngrep på ett produkt kan garantibestemmelsene brytes og man mister sine garantirettigheter.