Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

ID-Beskyttelse: Trygghet for hele familiens digitale liv

Har du opplevd identitetstyveri i familien eller blant venner og bekjente? Da vet du hvor ubehagelig det kan oppleves. Les mer om hvordan du beskytter deg mot ID-tyveri her og hvordan det fungerer.

Prøv gratis i en måned

Meld deg på nå, så mottar du en velkomstmail for å aktivere ID-Beskyttelse. Du må registrere deg innen 14 dager. I en måned kan du bruke ID-Beskyttelse helt kostnadsfritt. Under denne testperioden gjelder ikke forsikring. Du må aktivt avslutte din konto for å avslutte tjenesten. Om du velger å beholde kontoen din utover testperioden går det over i et månedsabonnement etter 30 dager. Kostnaden per måned er 59 kroner. Forsikringen aktiveres direkte når du går over til månedsabonnement. Forsikringen gjelder fra den dagen du betaler for ID-Beskyttelse via Eyeonid, og forsikringsperioden er 12 måneder. Forsikringen slutter å gjelde når abonnementet for ID-Beskyttelse avsluttes. Tjenesten kan avsluttes når som helst, og har 1 måneds oppsigelsestid. Forsikringsbevis og fakturaer sendes ut via e-post når du går over til abonnement.

En mann, en kvinne og to jenter som ser på et nettbrett

Hvorfor behøver jeg ID-beskyttelse?

Visste du at identitetstyveri er den typen kriminalitet som øker mest? Bare i 2019 ble hele 500 000 tilfeller politianmeldt i Norden.

ID-Beskyttelse er en proaktiv tjeneste som bruker den nyeste teknologien fra Eyeonid, og vil gi deg en advarsel allerede før skaden skjer. Den vil også oppdage om kredittkortdetaljer og bilder finnes tilgjengelig. Om du opplever identitetstyveri vil dessuten ID-Beskyttelse hjelpe deg både under og etter et eventuelt angrep. Det kan i isåfall handle om alt fra krenking og stjålne bilder til misbruk av kredittkort eller hacking av private kontoer i sosiale medier. Internett er en nødvendighet, men samtidig en risiko. Derfor er det viktig å ligge et steg foran og beskytte både deg og familien best mulig.

Slik kan du påvirkes av ID-tyveri

Slik kan du påvirkes av ID-tyveri

Identitetstyveri kan fort koste mye - både økonomisk og privat. Lurer du på hvordan det kan påvirke deg? Din stjålne kortinformasjon kan blant annet brukes til å handle på nett (CNP-bedrageri) og informasjon kan raskt havne i feil hender. Om personlige kontoer blir hacket kan også kjøp gjøres i ditt navn, og samtidig leveres til en annen adresse. Da kan det være vanskelig å få tilbake pengene, og det kan fort oppleves som en tidskrevende prosess. Hacking av e-post og sosiale medier kan føre til at du mister tilgang til disse kontoene, og samtidig bidra til spredning av falsk informasjon. Man kan også oppleve at bilder blir stjålet, misbrukt og slettet mot din vilje.

FAQ - ofte stilte spørsmål

Vennligst sjekk «Søppelpost»-mappen eller «Spam» i epostklienten din.

Reinstaller autoriseringsappen på en ny enhet og sjekk for back up av filer på din konto.

Forsikre deg om at du har oppgitt den samme e-postadressen som den du brukte til å opprette kontoen din. Sjekk mappen "søppelpost" eller "spam" i e-postklienten din. Det kan også være et feilstavelsesproblem, så prøv igjen.

Du trenger ikke å aktivere den. Den aktiveres automatisk ved den første fullførte betalingen.

Du kan legge til opptil 30 objekter (legitimasjon) etter eget valg, dine egne så vel som familiemedlemmene dine. Det er ikke nødvendig å oppgradere noe for å legge til familieopplysningene dine.

Koblingen er inkludert i velkomst-e-posten du mottok da du registrerte deg for tjenesten. Du finner den også på denne siden, og du kan gå direkte til påloggingssiden til portalen ved å bruke denne lenken EyeonIDs egen hjemmeside. .

Logg deg på portalen og klikk "slett kontoen min" under fanen abonnement i seksjonen for kontoinnstillinger. Hvis du ikke fant svaret du lette etter, og du fortsatt trenger hjelp, kan du kontakte oss på portal.support@eyeonid.com.

Slik fungerer ID-Beskyttelse: 3 steg til digital trygghet

En illustrasjon av en PC

1. Proaktiv beskyttelse

ID-Beskyttelse er en proaktiv tjeneste som forebygger ID-tyveri og andre angrep på nett. Det fungerer som en digital alarm som beskytter deg og dine kontoer på nett, og advarer deg om informasjon spres/lekkes. Gjennom portalen registreres oppgavene du vil overvåke, så gjøres en umiddelbar kontroll av sikkerheten. Du får dessuten tips og råd om hvordan du skal bruke internett og håndtere daglige gjøremål så trygt som mulig. Det er vanlig at man er uvitende om at man deler informasjon på sider, blant annet ved bruk av sosiale medier, shopping eller booking av ferie. Lekkasjer og hacking kan dessverre skje i alle typer bedrifter, og gjennom å hele tiden lete etter muligheter for lekkasjer vil man derfor kunne advare umiddelbart om dette skulle skje, slik at du kan gjøre ditt for å hindre spredning.

En illustrasjon av en mobiltelefon

2. Støtte ved ID-tyveri

Om du utsettes for ID-tyveri vil vi bidra med rådgivning via telefon eller e-post slik at vi kan løse problemet så raskt som mulig. Det kan handle om å få sperret betalingskort, ta tilbake kontrollen over en konto eller få hjelp til å kontakte politi eller skole. Vi hjelper også til med å fjerne uønsket materiale som legges opp på nett, og har direktekontakt med store selskaper som Google, Facebook og Instagram. Dermed kan vi raskt hjelpe til med å rydde opp og få fjernet uønskede bilder, videoer og annet materiale.

To jenter som ligger på gulvet foran en PC med to tegneblokker og et par briller

3. Forsikring mot ID-bedrageri

Har det gått så langt at du behøver juridisk hjelp vil vår forsikring dekke kostnadene opp til to millioner. Vi vil også hjelpe til med feilaktige fakturaer, krav eller betalingsanmerkninger som gjelder varer bestilt av andre i ditt navn på grunn av ID-tyveri.

Nyttige lenker:

Logg inn på ID-Beskyttelse
Eyeonid logo

Andre fordeler med ID-Beskyttelse

ID-Beskyttelse bruker den siste teknologien fra Eyeonid som allerede i 2015 utviklet en teknikk for digital ID-beskyttelse. Deres avanserte systemer overvåker internett, også den delen som kalles det mørke internett. Med ID-Beskyttelse kan du holde styr på hele familiens mailadresser, kredittkort, personnummer, passnummer og mobilnummer. Totalt kan du beskytte hele 30 ulike kontoer.
Du kan også bruke ID-beskyttelse om du finner krenkende innhold eller upassende bilder på nett, ved å melde dette til HELP og dermed få hjelp til en internettrens. 


ID-Beskyttelsen oppfyller GDPR og er på samme måte som bankene sertifisert til å håndtere kredittkortdetaljer via PCI-DSS. All informasjon er dessuten kryptert etter høyeste sikkerhetsstandard.

Les også: