COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Google WiFi - Et nettverk som fungerer. For deg.

Google WiFi er en type Wi-Fi-løsning som erstatter ruteren din (og fungerer med modemet ditt og nettleverandøren din), for å gi deg problemfri dekning i hele huset. Kompatibel med alle Internett-leverandører. Google WiFi finner du selvfølgelig hos Elkjøp.
4,4
(198)
3 490
 
 
  • Dual band WiFi-ac mesh-system
  • Opptil 1,2 Gbps, smart nettverksstyring
  • Oppdatert skybasert sikkerhetssystem
Les mer om Google WiFi mesh 3-pakning (hvit)
4,7
(29)
1 590
 
 
  • Dual band WiFi-ac mesh-system
  • Opptil 1,2 Gbps, smart nettverksstyring
  • Oppdatert skybasert sikkerhetssystem
Les mer om Google WiFi mesh 1-pakning (hvit)
Google WiFi

Sterk og pålitelig - overalt

Google WiFi er en type Wi-Fi-løsning som erstatter ruteren din (og fungerer med modemet ditt og nettleverandøren din), for å gi deg problemfri dekning i hele huset. Kompatibel med alle Internett-leverandører.

Google WiFi

Dekning i alle rom

Google WiFi-punkt jobber sammen som ett sammenkoblet system for å dekke hele huset. Dette innebærer at du alltid får den best tenkelige dekningen – uansett hvor i huset du befinner deg.

Google Wifi Google Wifi Google Wifi
Google Wifi Google Wifi
Google Wifi Google Wifi
Google Wifi Google Wifi
Google Wifi

Hvor mange Wifi-punkt trenger du?

Ingen hjem er for store eller for små for Google. Uansett størrelse på hjemmet ditt kan du få bra dekning med Google WiFi.

En: Liten bolig, opptil 85 m²

To: Middels bolig, 85 - 170 m²

Tre: Stor bolig, større enn 170 m²

Google WiFi

Smart Home og enkel styring.

Google WiFi gjør jobben bak kulissene for å få rask nettverkshastighet, slik at du kan fokusere på det som er viktig. Den medfølgende appen gjør det enkelt å konfigurere og styre nettverket.

Google WiFi

Hva er Mesh?

Google WiFi er et såkalt Mesh-system. Et trådløst Mesh-nettverkssystem består av et antall små routere som fungerer som såkalte satellitter på ditt Wi-Fi-nettverk. En router kobles inn i modemet ditt, for så å fordele denne tilkoblingen jevnt mellom alle routerenheter. Alle routerne kommuniserer seg imellom - og det skapes en stabil WiFi-tilkobling gjennom hele systemet.

Overføringshastigheten er den samme på alle enheter i systemet, selv om bare en er fysisk koblet til modemet. Alle enheter som er koblet til Mesh-nettverket (som smarttelefon og nettbrett) bytter til routeren med sterkest signal, helt sømløst. Dette gjør at du aldri mister tilkoblingen

Med Mesh behøver du bare koble til ett WiFi og ikkeflere ulike, noe du må gjøre med en WiFi-forsterker.

Sist oppdatert: 24.10.2017 09:04:29