COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

FIFA 20 - Nå også med gatefotball

FIFA 20 er det nyeste spillet i den populære fotballspillserien fra EA SPORTS. Kjøp spillet hos Elkjøp i dag og få gratis Viaplay Sport i 1 måned. 
Bilde fra FIFA 20 VOLTA av to unge mennesker som spiller gatefotball

Autentiske gatefotballsopplevelser i EA SPORTS VOLTA

FIFA 20 vekker to sider av hele verdens favorittspill til live - tradisjonelle, profesjonelle 11-mot- 11-kamper på gressbaner, samt en splitter ny og autentisk gatefotballsopplevelse i EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 og VOLTA sparker ballen tilbake til asfalten med den autentiske kultur, kreativitet og stil som er forbundet med å spille på små baner. Lag din egen figur, gi uttrykk for stilen din og spill forskjellige former for frittflytende fotball i ulike omgivelser rundt omkring i verden. I VOLTA får du utallige muligheter til å gjøre din spiller unik: alt fra klær, frisyrer og tatoveringer til emotikoner. Opprett din egen mannlige eller kvinnelige spiller og vis den frem på tvers av de mange forskjellige spillmodusene, og spill i alt fra fotgjengerunderganger i Amsterdam, såkalte fotballbur i London, til en bane på et hustak i Tokyo.

Bilde av gameplay fra FIFA 20

Innovasjon over hele banen

Det er ikke bare VOLTA som er nytt. FIFA 20 byr på nytenkning over hele banen. FOOTBALL INTELLIGENCE åpner opp for realistisk gameplay som du knapt har sett maken til, og FIFA Ultimate Team™ gir deg enda flere måter å bygge opp drømmelaget ditt på. Autentisk spillflyt: Bevissthet om tid, rom og posisjoner er helt avgjørende for fotballspillere i verdensklassen. Med autentisk spillflyt er hver eneste AI-styrte spiller programmert til å opptre med utgangspunkt i disse kvalitetene, noe som gir deg som spiller flere muligheter til å uttrykke deg. Avgjørende øyeblikk: Uansett om det er gjennom kalde avslutninger i banens siste tredjedel, eller kontrollerte taklinger i siste øyeblikk, er det de brukerstyrte avgjørende øyeblikk som vinner eller taper kamper. Ballfysikk: Ballfysikksystemet tar spillet til helt nye høyder hva realisme angår, og dette gjøres ved å tilby nye skuddbaner, mer autentiske takledueller, samt fysikkstyrte utfall.

Create your ultimate team Manage your club on and off the pitch Your club, your way Icons FUT friendlies

Her finner du de mest stilte spørsmålene rundt FIFA 20

 • Når kan jeg forvente at mitt FIFA 20 Standard Edition blir levert?
  Om du har forhåndsbestilt spillet innen 26.09, kan du forvente at spillet blir levert på lanseringsdagen.
 • Når kan jeg forvente at mitt  FIFA 20 Championship Edition blir levert?
  Om du har forhåndsbestilt spillet innen 21.09, kan du forvente at spillet blir levert på lanseringsdagen.
 • Hvor finner jeg mine bonuskoder til mitt FIFA 20 Championship Edition?
  Du finner kodene i spilletuiet.
 • Når får jeg min Viaplay voucher?
  Om du har forhåndsbestilt spillet i en av våre butikker, kommer du til å få din voucher via mail eller SMS på lanseringsdagen. Ved forhåndsbestilling online eller gjennom vår kundeservice, vil du få et verdibevis sammen med spillet ved leveranse.Om du har kjøpt spillet på lanseringsdagen eller senere, vil din verdikode stå på kjøpskvitteringen.
 • Hvordan får jeg mitt pre-order innhold? (FUT)
  Om du har forhåndsbestilt spillet (avhengig av utgave), finner du samtlige koder i forpakningen.
 • Hvordan aktiverer jeg mitt pre-order innhold?
  I forpakningen finner du en guide både for Xbox og PS4 på hvordan dette gjøres.
 • Hvordan aktiverer jeg 1 måned Viaplay Total?
  Vouchern gir deg tilgang til 1 måned gratis Viaplay Total. Det finnes ulike måter å aktivere dette på, avhengig om du er ny eller allerede kunde av Viaplay. 
  Ny kunde: Følg guiden på viaplay.no for "nye kunder" og angi kode.
  For eksisterende kunde: Logg inn på viaplay.no på din PC. Klikk deretter på ditt navn øverst i høyre hjørne og velg "Kontooversikt". Etter det velger du "Håndter pakke", da vil det på midtet av siden stå "Har du rabattkode? Løs den inn her".
 • Om jeg allerede har Viaplay Sport fra før, kan jeg likevel få en måned gratis?
  Tilbudet gjelder både nye og eksisterende kunder.
 • Kan jeg endre leveringsadresse på min bestilling?
  Det er dessverre ikke mulig å endre adresse på en allerede eksisterende bestilling. Vi kan avbestille den om varen ennå ikke har blitt sendt fra vårt lager, slik at du dermed kan legge inn ny bestilling med korrekt leveringsadresse.
 • Kan jeg avbestille min forhåndsbestilling av FIFA 20?
  Om bestillingen ikke har blitt sendt vårt lager, kan du avbestille. Vi må derimot forhøre oss med vårt lager først, for å få bekreftet at varen ikke er blitt sendt.
 • Når trekkes pengene for min bestilling av FIFA 20?
  Pengene trekkes direkte når du legger inn bestilling, med unntak ved kjøp med Klarna faktura. Faktura sendes til deg så snart vi har sendt spillet fra lageret og du vil fra dette tidspunktet ha en forfallsdato på 14 dager.
 • Åpner Elkjøp-butikkene kl 00:00 så man kan kjøpe spillet så snart det blir lansert?
  Vi kommer ikke til å utvide åpningstidene for lanseringen av FIFA 20. Spillet kan derimot kjøpes når butikkene åpner eller så kan du bestille på nett når som helst i løpet av døgnet. 

Kjøp FIFA 20 her:

Ingen produkter er tilgjenglig

FIFA 20 (PS4)
 
40981
129
Outlet-vare fra kr 109
 
 
  
 
PlayStation 4 Pro 1 TB med FIFA 20 og tilbehør
Utgått produkt 
Sammenlign
Ikke tilgjengelig
Utgått produkt 
 • Forbedret grafikk
 • 1 TB harddisk
 • 4K og HDR-støtte