Hopp over navigasjonen
Ordet Download skrevet i rødt med blå og gul bakgrunn

Digital nedlasting av spill

Du kan kjøpe og laste ned digitale produkter direkte fra vår hjemmeside. Du får en digital versjon av spillet eller programvaren direkte til datamaskinen din – enklere og raskere blir det ikke.

Med digital nedlastning vil du alltid ha både spill og programvare tilgjengelig umiddelbart når det passer deg. Det eneste du trenger er internett og PC. På denne måten gjør vi det enklere for deg å kjøpe varen du har behov for. En annen fordel er at varen alltid er tilgjengelig på varelager. Når du har betalt og installert det digitale produktet, eier du det og kan bruke det så mye du vil.

Hvordan kjøper og laster jeg ned digitale produkter?

  1. Velg varen, deretter trykk på kjøpsknappen og gjennomfør kjøpet.
  2. Du kommer deretter til en side som viser din ordrebekreftelse. Der ligger det en lenke til ''Digitale ordre''. Trykk på denne linken og deretter på ''Se nedlastninger''. Du vil også motta en e-post med ordebekreftelse.
  3. Når du har trykket på ''Se nedlastninger'' for spillet eller programvaren du skal laste ned, vil det åpnes en PDF eller en programfil hvor du må følge de angitte instruksjonene for installering - så er du ferdig!

Hva skjer hvis jeg laster ned varen, men ikke vil ha produktet?

Fysiske varer kjøpes gjerne med emballasje rundt, og åpnes denne emballasjen kan ikke varen byttes. Med digitale produkter brytes denne emballasjen når du trykker på ''download'', inne på ''My Download'', hvor du godkjenner avtalevilkårene. Du får derfor ikke byttet varen etter det.