Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Epoq - kjøkkenglede for alle og enhver

Epoq – funksjonelle kjøkken med elegant design

Epoq sitt mål er å gi våre kunder det kjøkkenet de vil ha, bygget på drømmer. Vi gir våre kunder dette ved å fokusere på funksjonalitet og fleksibilitet, samtidig som vi leverer god kvalitet og design, til en god pris.
Epoq-kjøkken selges i Norge, Sverige, Danmark og Finland

Vår historie

Epoq ble etablert av tidligere Ikea-ansatte i Gøteborg i 2004. I begynnelsen ble Epoq-kjøkken bare solgt på nett. Med tiden har Epoq vokst og blitt et etablert kjøkkenmerke. I 2008 tok Elkjøp steget over i et nytt marked og kjøpte 50 % av Epoq-aksjene. Noen år etter tok Elkjøp over som eneste eier av Epoq.

I 2011 hadde Epoq 3 kjøkkenselgere i butikk i Norge. I dag har vi over 300 kjøkkenselgere i Norge, Sverige, Danmark og Finland - og alle har som mål å gi deg kjøkkenet eller vaskerommet du drømmer om.

Et Epoq-kjøkken er skreddersydd dine behov

Vår filosofi

Vår filosofi er at få kan eller vil ha nøyaktig samme kjøkken. Vi bor ulikt, vi lever ulikt og vi er ulike. Noen har en stor familie, mens andre har liten familie eller lever alene. Enkelte tilbringer mye tid på kjøkkenet, andre er nesten aldri der.

Noen vil ha et stort kjøkken, mens andre vil flytte kjøkkenet slik at de får en treroms leilighet i stedet for en toroms. For noen er kjøkkenet husets hjerte, for andre en perfekt avslutning på en kveld på byen. Uansett hvordan du vil ha det, er filosofien vår at kjøkkenet ditt skal være akkurat slik du trenger det.

Med Epoq er mulighetene mange

Gode kjøkkenopplevelser

For noen er kjøkkenet stedet hvor magi skapes, mens det for andre er stedet for å fylle magen før man løper videre. Uansett hva du ønsker av kjøkkenet ditt, kan Epoq levere det. Vi har moderne kjøkken av høy kvalitet til lav pris. Vi går ikke på kompromiss med verken funksjonalitet, materialer eller løsninger, men tilbyr kun de beste innen kvalitet og design.

Vi ønsker å spre glede og gode kjøkkenopplevelser ved hjelp av spennende farger på kjøkkenfronter og smarte løsninger tilpasset dine behov. Vårt store utvalg av skap og fronter passer også godt i vaskerom og garderobe. Hos oss finner du både moderne, tradisjonelle, fargede, sorte og hvite kjøkken – noe til enhver smak. Mulighetene er mange – Epoq gjør drømmene din mulige!

Pil med teksten: Gå til Epoq forside
Et funksjonelt og vakkert hjem er selve hjertet i hjemmet ditt

Se våre Epoq-kjøkken her

Oppdag vårt kjøkkenunivers og realiser kjøkkendrømmen din. Her finner du blant annet våre tegneverktø og utvalget vårt av kjøkkenprodukter. Du finner også kjøkkeninspirasjon, tips og triks samt informasjon om montering. Vi har som visjon om å skape kjøkkenglæde for deg.

Se våre inspirasjonsgalleri og artikler her

Se vårt inspirasjonsgalleri

Klassisk eller moderne? Få køkkeninspirasjon og vaskeromsinspirasjon i våre to store gallerier.

Bestill gratis tegnetime hos Elkjøp

Bestill gratis tegnetime hos Elkjøp

Her booker du en 1,5 times kjøkken-eller vaskeromsplanlegging med en av våre kjøkkenspesialister i din Elkjøp-butikk. Tjenesten er gratis og uten forpliktelser.