Hopp over navigasjonen

Koble din Bosch oppvaskmaskin til Home Connect-appen

Koble din nye Bosch oppvaskmaskin til Home Connect-appen og få tilgang til en rekke nye funksjoner.

Last ned programmer for oppvask på smarttelefonen

Last ned flere oppvaskprogrammer

Nå kan du laste ned oppvaskprogrammer til maskinen din, med Home Connect appen. Uansett hvilken type oppvaskmaskin med Home Connect du har, finnes det en rekke tilgjengelige programmer som du kan laste ned, og det er helt gratis. Tenk deg at du har fått nye vinglass i bursdagsgave, akkurat de fine, skjøre du har sett på lenge. Du kan nesten ikke vente med å invitere vennene dine over på vinkveld for å teste dem ut, men vent.. Glassene kan ikke vaskes i oppvaskmaskinen. Temperaturen kan være for høy og skyllingen kan ha for sterk stråle. Fortvil ikke, sjekk Home Connect appen og last ned ett nytt tilpasset oppvaskprogram som skånsomt vasker de nye glassene dine. Ha en fin kveld, og la oppvaskmaskinen ta oppvasken. 

Oppvaskmaskin kobles til Home Connect-appen på smarttelefonen

Fjerndiagnostikk

Med oppvaskamskinen koblet opp til Home Connect appen, har du Bosch service og brukerstøtte direkte i telefonen din. Vi snakker ikke bare om når noe skjer og det ikke fungerer, men mulighetene for å få det aller beste ut av din nye oppvaskmaskin. Når det er programoppdateringer eller andre spsifikasjoner tilgjengelig, vil Home Connect appen gi deg beskjed. Vi vil samtidig forsikre deg om at Bosch bygger hvitevarer for å vare. Så hvis noe allikevel skulle gå galt, kan våre teknikkere, via appen, logge inn og se hva som har skjedd og diagnostisere problemet. Basert på diagnosen vil teknikkeren avgjøre om det kan fikses der og da, eller om det må bestilles en time for hjembesøk av en Bosch-teknikker. Med fjerndiagnostikk, vil teknikkeren ta med seg riktige deler og verktøy til besøket, så han kan gjøre de nødvendige reperasjonene i løpet av dette ene besøket. Det sparer deg for tid og penger. Smart, ikke sant?

Oppvaskmaskin, et nettbrett og smilende emojier

Smart program

Har du noen gang tenkt over hvor bra resultatet ble når oppvasken er ferdig? Eller har du irritert deg over at salatbollen eller bestikket fortsatt er vått? I Home Connect appen kan du nå vurdere vaskeprogrammene! Hvis du er fornøyd eller mindre fornøyd, vurder med en smiley i appen og oppvaskmaskinen vil automatisk oppdatere og justere seg etter dine ønsker til neste gang.