Hopp over navigasjonen

Guide: Støykansellerende hodetelefoner til jobben

Støykansellerende hodetelefoner er utmerket til bruk i travle kontormiljøer og på jobbreiser. Hodetelefoner med Active Noise Cancelling-teknologi (ANC) stenger effektivt ute støy fra omgivelsene slik at du kan fokusere på arbeidet. Dermed kan du arbeide kreativt uten å bli forstyrret, slappe av på lange flyturer, samt gjennomføre samtaler uten å bli distrahert av omgivelsene - uansett hvor du befinner deg.

kvinne med hodetelefoner foran skjerm på hjemmekontor

Valg av hodetelefoner

Dersom du er på utkikk etter støykansellerende hodetelefoner til jobben har du et stort utvalg. Det viktigste er å velge noen som passer dine krav. 

Det blir mer og mer vanlig å ha både ørepropper og hodetelefoner til ulikt bruk. Uansett hvilke du velger, husk å prøve dem på i butikken og forsikre deg om at de passer godt og er komfortable å ha på. Mens ANC-teknologien gir deg en bedre lytteopplevelse, er det viktig å huske at det ikke alltid er lurt å stenge all lyd ute. Farlige situasjoner kan oppstå hvis du ikke får med deg hva som skjer rundt deg, spesielt i trafikken.

Anbefalte hodetelefoner med støydemping:

Alle hodetelefoner med støydemping
   
   
   
   
   
   
   

Headset med mikrofon

Headset og mikrofon er viktige støttespillere i kontorhverdagen, og det kan lønne seg å investere i hodetelefoner som gir god støydemping - både for lyden som kommer inn og for lyden som kommer ut. Nå får du også hodetelefoner med støydempende mikrofon. Hodetelefoner med støydempende mikrofon fjerner støyen rundt mikrofonen, slik at man bare hører den som snakker. I realiteten betyr det at kan ha videomøter selv på bråkete steder – praktisk om man sitter i kontorlandskap eller om man er på farten eller forretningsreise.  

Hva er forskjellen på støydempende mikrofon og støydempende øreklokker?

Støydempende øreklokker er det vi gjerne kjenner som headset som fjerner støyen rundt deg. Det gjør at du skjermes for uønsket lyd, hører bedre og får god arbeidsro. En støydempende mikrofon fjerner enkelt og greit støyen rundt stemmen din. Mikrofonen isolerer stemmen din slik at de du snakker med hører deg klart og tydelig selv om du sitter i et åpent kontorlokale med mye uønsket støy. Enkelt og greit kan vi si at støydempende klokker gjør at du hører bedre, mens støydempende mikrofon gjør at mottakeren hører bedre. Et headset som har begge deler er det optimale headsetet for en god lydopplevelse på kontoret.