Hopp over navigasjonen
Garden with purple lights

Denne utebelysningen kan du montere selv

Denne utebelysningen er perfekt for deg som ønsker å gjøre monteringen selv. Det er bare å plugge sammen kablene og sette i stikkontakten. Nesten like enkelt å montere som juletrebelysningen.

Phillips Hue-utebelysning består av lamper, ledninger og koblinger som kan settes sammen akkurat slik du ønsker det. Alt er i lavspenning, noe som betyr at du kan installere det selv. Alt som kreves er en utekontakt. Du kan koble opp til fem lamper på samme strømforsyning. Kabellengde må ikke overskride 30 meter.

Når alt er montert, vil en egen app gi deg full kontroll over strømforbruk og lyssetting.

Lights along path to house

Slik gjør du

Monter jordspydet på lampen og dytt det ned i bakken. Hvis du vil plassere lampen på et annet underlag finnes det egne braketter for dette. Når all belysningen er plassert kobles det hele sammen ved hjelp av grenkontakter. Etter sammenkoblingen kan strømforsyningen plugges i utekontakten. Merk at strømforsyningen må kjøpes separat.

People eating outdoor in garden area

Smart belysning

Elkjøp har utebelysning til absolutt alle formål, og vi satser særlig på produkter fra Philips Hue. Grunnen er at det finnes et stort utvalg av ulike lyskilder, pluss at produktene er enkle å montere. Når alt er på plass, har du tilgang til et system som gir full kontroll, og smart styring av lyset.

Se alt av utebelysning

Hand inserting plug in socket

Vi hjelper deg

Hvis du synes det er vanskelig å få oversikt over de ulike produktene, kan selgerne hos oss gi deg gode råd. De har god produktkunnskap, og kan gi råd om hva som passer til ditt bruk. Er du på nettsiden, kan du klikke på vår egen kjøpehjelp som gir deg gode råd og produkttips.

Kontakt oss

Finn utendørsbelysning:

Les mer