Hopp over navigasjonen

Slik velger du riktig nettbrett på arbeidsplassen

Et nettbrett kan være et nyttig arbeidsverktøy enten du jobber innendørs på kontor, utendørs som håndverker eller er mye på reise. Det er kort sagt et nyttig verktøy som kan gi deg mer effektive arbeidsdager.

Et nettbrett kan gjøre det enklere å kommunisere, planlegge jobbdagen og registrere kundeinformasjon, og utvalget av nyttige apper har aldri vært større. Det er rett og slett enklere å få gjort jobben uansett hvor du befinner deg. Men hvordan velger du riktig nettbrett?

B2B - Tablet - Woman sitting in office using a tablet

Enkelt å ta med hvor som helst

Er du mye på byggeplasser uten wifi eller mye på farten? Da trenger du et nettbrett som kobler seg raskt på mobilnettet. Med SIM-kortplass for tilgang til mobile nettverk og mobildataabonnement (kjøpes separat) kan du jobbe online, sende e-post eller surfe selv der du ikke har tilgang til vanlig wifi.

Et nettbrett er lettere og tar mindre plass enn en laptop. Dette bør du tenke på når du velger størrelse:
 

B2B - Tablet - Man standing at a construction site using a tablet with gloves

Nettbrett med iOS:

Se alle iPads
   
   
   
   
   
   
   
Nettbrett med Android:
Se alle Android-nettbrett
   
   
   
   
   
   
   

Elkjøp bedriftsavdeling

Behovet for elektronikk og utstyr melder seg ganske fort i de fleste virksomheter – uansett om du har startet en liten bedrift eller driver et større selskap. Etter hvert som bedriften din vokser, kan vi stille med hele bredden av profesjonelle produkter, smarte tjenester og selvsagt gode råd. Da kan du konsentrere deg om det som virkelig betyr noe – nemlig arbeidshverdagen din. 

Elkjøps bedriftsavdeling finner du på nettet eller hos din nærmeste Elkjøp-butikk.