Hopp over navigasjonen
Woman-VR-gaming-in-a-living-room

Guide: De beste spillene til VR-gaming

VR byr på helt nye spillopplevelser. Økt innlevelse og nyskapende spillkonsepter er nå tilgjengelig i VR sitt voksende spillbibliotek. I denne guiden har vi samlet noen av spillene som beviser plattformens potensial.

Utviklingen i spillindustrien går fort, og VR er det fremste beviset på dette. Et VR-headset er en investering i mange fremtidige spillopplevelser. I tillegg har plattformen allerede mange spill som revolusjonerer måten vi spiller på. Her finner du innovative spill som er designet for VR, og klassiske spill som kan oppleves på en helt ny måte når de gjenskapes for VR.

Mann spiller med VR-briller

Slik får du tilgang til et enda større spill-bibliotek

Det finnes mange plattformer for VR, og noen spill finnes bare på utvalgte plattformer. Heldigvis kan du trygt investere i både Meta Quest og den splitter nye plattformen Pico. Med et par modifikasjoner vil du få tilgang til flere VR-bibliotek på PC-en.

Du kan enkelt koble Meta Quest til PC over internett med AIRLINK, eller med en egen kabel.

Det samme gjelder Pico, som også enkelt kobles til PC-en med nettilkobling eller kabelen som følger med. Både Pico og Meta Quest har store spill-bibliotek, og fungerer uten annet tilleggsutstyr, men med PC-tilkobling åpner det seg enda flere muligheter for store spillopplevelser i VR.

Les mer om VR-gaming

Finn et VR-headset:

See all products