Hopp over navigasjonen
Nintendo: Jente som spiller på Nintendo Switch spillkonsoll

Den mest sosiale spillkonsollen for barn

Noen av oss har prøvd å holde TV-spill unna husholdningen og barna våre så lenge som mulig, mens andre har tatt imot TV-spill for barn med åpne armer og latt seg glede over nytteverdien. Uansett hvilken type du måtte være, er det ikke til å stikke under en stol at teknologisk underholdning er kommet for å bli - og at den har vært det lenge.


Men det som er litt morsomt å se, er at det fortsatt er Nintendo som troner høyest over spillkonsoller som er best tilpasset yngre barn. For selv om både Playstation og Xbox er massive storselgere, passer de hakket bedre til litt eldre barn og ungdom, eller voksne så klart.

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Nintendo Switch er elegant nok til å verdsettes av både voksne og ungdom, men enkel nok til å forstå for de fleste barn. Her får barna virkelig dra maks nytte av å bli underholdt, uansett om dere er hjemme, på reise eller i bilen.

Det geniale med denne spillkonsollen er at den er en hybridenhet som sømløst går fra å være en klassisk TV-spillkonsoll som kobler seg trådløst til TV-en, til en bærbar spillkonsoll med skjerm i høy oppløsning. Du kan til og med bruke den kun som skjerm for å se på filmer. Kontrollene, som plasseres på sidene av konsollen, kan enkelt tas av og brukes som to separate kontroller slik at man kan spille sammen.

Det er derimot liten tvil om at en av det mest populære featurene til Nintendo Switch er at du kan avslutte et spill for så å fortsette senere fra samme sted som du var, uten å rykke tilbake til start.
 

Les mer om Nintendo Switch

Switch OLED som plasseres i dokkingstasjon

Nintendo Switch OLED

Opplev en fargerik opplevelse med Nintendo Switch OLED-modellen. Switch OLED har docking med LAN-port, forbedret stativ, 64 GB internlagring og høyttalere med forbedret lyd.

Les mer om Nintendo Switch OLED

en gul og en grønn Nintendo Switch Lite liggende mot lilla bakgrunn

Nintendo Switch Lite

Switch Lite er dedikert til håndholt gaming. Takket være et lett og kompakt design er konsollen lett å få plass til når man er på farten.

Konsollen er kompatibel med alle Switch-spill som støtter håndholdt modus. Takket være integrerte kontroller og et lett design, er denne lille skjønnheten enkel for barn å bruke.

Ettersom Switch Lite støtter mange av spillene til Nintendo Switch, kan barna være sosiale og spille i flerspill-modus online med venner og familie. Denne konsollen har også en foreldrekontrollfunksjon hvor du kan lage regler for bruk av systemet. På denne måten vil du måtte bekymre deg mindre for ditt barns bruk av elektroniske spill.

Les mer om forskjellene mellom Nintendo Switch og Switch Lite.

Kjøp Nintendo Switch-konsoll her:

Alle Nintendo-konsoller og tilbehør