Hopp over navigasjonen

Snakk med en kjøkkenspesialist

Bestill gratis tegnetime

Click – raskere og verktøyløs montering av kjøkkenstammer

Kjøkkenstammer som monteres på sekunder, uten verktøy eller skruer. Det er bare å klikke sammen de ulike delene. Med Threespine ® kan du enkelt montere kjøkkenet selv med perfekte resultater.

Click kan velges for alle ti Epoq-seriene våre – enten du foretrekker fargerike Trend, moderne Edge eller klassiske Shaker. Det blir ikke enklere å sette sammen kjøkkenet du drømmer om enn dette!

Slik fungerer det

Den unike funksjonen Threespine® er det fleksible plastinnlegget. Dette er utstyrt med fjærer som sørger for at den spretter på plass når det er dyttet i posisjon. Når panelet kommer i posisjon, vil plastinnlegget smette inn i en fure på motsatt panel og sikre en sterk sammenkobling. Når du hører klikket, vet du at monteringen er gjort korrekt.

Illustrasjon av hvordan click-montering fungerer

Raskt

Tester viser at møbler kan monteres 8-10 ganger raskere av amatører og 5-6 ganger raskere av profesjonelle med Click, sammenlignet med tradisjonell montering. Når skapet er klikket sammen, skrus det opp på veggen som normalt. I videoen nedenfor kan du se en sammenligning av de to monteringsmetodene. Hvis du vurderer å montere kjøkkenet selv, vil Click-stammer spare deg for mye tid og arbeid.

Threespine logo
Buy Click from Epoq here:
Les mer