Hopp over navigasjonen
Fast lengde - hvitt kjøkken med laminatbenkeplate

Fast lengde

Hvis du ønsker en kvalitetsbenkeplate som kan leveres raskt og til en budsjettvennlig pris, er benkeplater i fast lenge en god løsning. Vi tilbyr et stort utvalg av ferdigskårede benkeplater i laminat og heltre som kan leveres i løpet av 2 uker. Alle våre benkeplater i fast lengde er svanemerkede*

Ting å tenke over før du velger benkeplater i fast lengde

  • Fabrikkmonterte vaskekummer, slik som underlimt og planlimt montering er ikke mulig.
  • Du må selv stå for utskjæringer og tilpasninger
  • Hvis du skal skjøte to benkeplater i rett linje, må du sørge for at du har god nok avstand til skjøten fra både kanten og eventuelle utskjæringer på begge sider.
  • Skjøter i benkeplater med fast lengde vil bli mer synlige enn hos spesialtilpassede benkeplater. Du kommer til å trenge skjøtlister (selges separat) til både rette- og hjørneskjøter.
  • Det følger med 3 kantbånd til benkeplater med fast lengde, så du kan ikke forsegle mer enn tre kanter på samme benkeplate. Kanter i skjøter trenger ikke kantbånd.

* Det nordiske svanemerket garanterer at produktet er bærekraftig og økologisk fra råmateriale og hele veien fra produksjon til sluttprodukt. Et produkt fra et sertifisert skogbruk er uten skadelige kjemikalier.

Vi gjør oppmerksom på at det for tiden ikke er mulig å kjøpe alle benkeplater i nettbutikk. Besøk din nærmeste Elkjøp-butikk og få hjelp av en av våre kjøkkenkonsultenter til å finne den rette løsningen for ditt hjem.

Sorter etter
1–7 av 7 produkter.