Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Vaskerom

Når vaskerommet er innredet riktig, blir det også mye mer positivt å bruke det. Vi anbefaler alltid å kjøpe vaskemaskin og tørketrommel som er tilpasset antall mennesker i husstanden. Arbeidsbenk med skittentøyskurver under er effektivt. Skap til å oppbevare vaskemidler etc er praktisk og ryddig. Og har du plass bør strykebrett og strykejern stå klar til bruk, for da er det mye lettere å gjøre jobben med en gang. Hos oss finner du alt du trenger til ditt nye vaskerom. Når vaskerommet skal fornyes eller ominnredes helt, kan du velge skap og fronter fra Epoq. Du trenger bare tenke over hvilken stil og funksjon du ønsker.
Bestill tegnetime - Epoq
Last ned tegneverktøy - Epoq
Inspirasjonskatalog - Epoq

Vaskerom til inspirasjon

Fasett Offwhite vaskerom

Fasett Offwhite vaskerom

Det store utvalget vi har av skap og fronter egner seg meget godt i et vaskerom. Vi har i tillegg mange smarte og praktiske løsninger som forenkler arbeidet med klesvasken.

Trend Blue mist

Trend Blue mist

Smart eleganse med vaskerom Trend Blue mist fra Epoq kjøkken. Det er behagelig å få både vaskemaskin og tørketrommel høyere opp med tanke på løft inn og ut av maskinen.

Trend Liquorice

Trend Liquorice

Både underskap og overskap fra Epoq egner seg perfekt for vaskerommet. En god og dyp vask og høy kran er praktiske detaljer på vaskerommet.