Hopp over navigasjonen

Snakk med en kjøkkenspesialist

Bestill gratis tegnetime
Epoq Shaker Steel Grey kjøkken med garantilogo

Epoq Shaker

Shaker er med sine innrammede fronter og rene, rette linjer den fronten som best forener det klassiske og det moderne.

Epoq Shaker Classic White kjøkken

Shaker Classic White Shaker er med sine innrammede fronter og rene, rette linjer den fronten som best forener det klassiske og det moderne. En stilren og tidløs serie med fokus på enkelhet og bærekraft. Dette gjenspeiles også i de nedtonede fargene og treverket.

Fronten består av 18 mm MDF med ramme og slett speil, sammensatt av fem deler.
Glanstall: 30
Nærmeste fargekode*: NCS S 0502-G78Y

Epoq Shaker Steel Grey kjøkken med kjøkkenøy og integrerte hvitevarer i høyskap

Shaker Steel Grey balanserer stilfullt mellom det tradisjonelle og moderne. Kombiner den med håndtak i sort, messing eller krom og nøytrale toner i øvrige detaljer for et elegant og moderne uttrykk. Velger du å kombinere den med treverk og røffere detaljer vil du bevege deg mer mot den nordiske stilen.

Fronten består av 18 mm MDF med ramme og slett speil, sammensatt av fem deler.
Glanstall: 30
Nærmeste fargekode*: NCS S 4500-N

Epoq Shaker Natural Oak kjøkken i åpen løsning med kjøkkenøy og spisebord

Shaker Natural Oak er en rustikk modell med rette linjer. Med røffe detaljer og industrielle elementer vil Shaker Natural Oak kunne innlemmes i den nordiske klassiske stilen. Strukturen i treverket tilfører en varme til det ellers harde, enkle formspråket.

Fronten består av en 18mm tykk ramme i massivt tre med panel i finer, sammensatt av fem deler. Lakkert med UV-beskyttende klarlakk for å dempe naturlig gulning av treverket.

Glanstall: 30

Heltre og finér har en 100% naturlig overflate med forskjeller i mønster og farge, noe som er et av kjennetegnene til treverk. Den naturlige aldringen og de unike mønstrene anses som en del av skjønnheten til overflatene i naturlig tre. Noen tretyper har en modningstid på flere måneder. Fargetonen utvikles i takt med eksponeringen for lys. Noen deler av kjøkkenet ditt har kanskje mer direkte sollys enn andre, og overflaten vil derfor utvikles i ulik takt.

Dette betyr at dersom du skifter en enkelt front etter noe tid, vil det ta lengre tid før den ligner de andre. Selv om overflatebehandlingen bremser UV-påvirkningen på treverket, kan den naturlige aldringen av treverket ikke fjernes helt. Dette er verdt å ha i bakhodet når man kjøper fronter i tre – fargen og utseendet vil utvikle seg med tiden og dette anses normalt sett ikke som grunnlag for reklamasjon.

Sorter etter
1–48 av 141 produkter.
Med sine innrammede fronter og rette, rene linjer, kombinerer Shaker det beste fra både moderne og klassisk. Se mer her.