Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Spør oss om hodetelefoner

I denne artikkelen svarer ekspertene våre på spørsmål Elkjøp-kundene har om hodetelefoner. Bør du kjøpe trådløse hodetelefoner og hvilke er best på reise, støydemping og trening?

Hva slags hodetelefoner bør jeg kjøpe?

Det kommer helt an på bruken. Om du skal bruke dem til trening, er det greit å ha in-ear-ørepropper. Skal du bruke dem på reise, er det fint å ha noise cancelling som stenger ute all støy. Så har du de vanlige on-ear til bruk på jobb eller på bussen. Du kan også bruke dem til å prate i telefonen.

Hvilke hodetelefoner er best på reise?

På reise er det absolutt verdt det å bruke hodetelefoner med noise cancelling. Hvis du sitter på fly eller tog, stenger de all støy ute så du ikke blir forstyrret av støy fra flymotoren eller andre passasjerer.

Hvilke hodetelefoner er best på støydemping?

Hodetelefoner med noise cancelling har blitt veldig gode på å stenge lyd ute. Derfor er de greie å bruke hvis du sitter på biblioteket eller bussen, eller hvis du sitter hjemme og bare ønsker ro og fred. Finn flere grunner til hvorfor du trenger hodetelefoner med støydemping.

Bør jeg kjøpe trådløse hodetelefoner?

Når det gjelder valget mellom kablet eller trådløst, er trådløst absolutt å anbefale, så man slipper å ha en kabel hengende. I tillegg har de trådløse hodetelefonene blitt ekstremt gode på lyd, og de har fått veldig god batteritid. Noen modeller kan lades opp på 15 minutter til et par timers brukstid.

Hvilke hodetelefoner er best til trening?

Til sport vil jeg absolutt anbefale trådløse ørepropper og velge noen som tåler svette og litt fukt. Vi har også noen modeller som du kan svømme med. I tillegg til det er det viktig at du har noen som sitter godt i øret, så du bør også tenke på passformen. Les mer om hodetelefoner til trening.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: