COVID-19: INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER >>

Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter
Samsung varmepumpe toppbanner

Samsung Smart varmepumpe

Luft til luft varmepumper er det desidert mest vanlige varmepumpesystemet i Norge, hvor varmen hentes fra uteluften helt ned til minus 25°C. Varmen fordeles i huset fra viften i innedelen. Samsung sin nye nordiske varmepumpe er designet spesielt for kaldt klima, med energisparing inntil 70 %.

Samsung varmepumpe inneklima
Designet for nordisk klima

De aller fleste steder i Norge ligger temperaturen i fyringssesongen på +7° og minus 10°C. Samsung Smart-serien er designet og bygd for å klare kalde nordiske vinterdager, med fabrikkgarantert drift ned til minus 25° kuldegrader. Utedelen kommer standard med varmeelement i bunnkassen for å forhindre at det bygger seg opp et islag i utedelen. Dette er en mer påkostet og solid løsning enn varmekabler. Varmeelementet vil kun være påsatt når det er nødvendig, i motsetning til en ettermontert varmekabel som ofte er innkoblet hele tiden under en gitt utetemperatur.

Styringsautomatikken er spesielt utviklet og testet for varmepumpedrift under kalde nordiske forhold. Det som også er veldig viktig er at varmepumpen yter like mye varmekapasitet ved minus 15°C som ved pluss 7°C.

Air conditioning om sommeren
På varme sommerdager kan en med et enkelt trykk på fjernkontrollen reversere sitt varmepumpeanlegg til å bli et effektivt air conditioning anlegg.

Samsung smart varmepumpe app


Smartere varmepumpe

Samsung Smart varmepumper lar deg styre varmepumpen med din smarttelefon via en app uansett hvor du er! Juster din Smart varmepumpe og kom hjem til en varm velkomst. Spar maksimalt med strøm, sett vedlikeholdsvarmen til 8 °C. De tilbyr en enestående kombinasjon av pålitelighet, design og effektivitet under temperaturer så lave som -25°C. Opprettholder 100% varmekapasitet helt ned til minus 17 °C.

Nordic Smart serien kan finjusteres i trinn på 1°C og vedlikeholdsvarmen stilles helt ned til 8°C. Dette resulterer i lavere energikostnader når du ikke er tilstede og beskytter eiendeler om vinteren. Smart serien har en markedsledende energieffektivitetsvurdering på A++ som resulterer i minimalt energiforbruk. Mindre energi og høyere effektivitet, holder kostnadene nede og komforten oppe.