Hopp over navigasjonen
Samsung kjøleskap og fryser på et kjøkken

Gjør mer ut av kjøkkenet ditt med kjøleprodukter fra Samsung

Oppdag Samsungs brede utvalg av stilrene og romslige kjøleskap og frysere tilpasset dine behov. Alle kjøleskap- og frysermodellene til Samsung er optimalisert med SpaceMax™ for maksimal oppbevaringsplass. De er rimfrie og fordeler den kalde luften jevnt i alle hjørner, og har en langvarig og effektiv ytelse med 20 års garanti på den digitale invertermotoren.1 Du kan velge en rekke løsninger som gjør at maten holder seg lenger, takket være optimalisert luftfuktighet og jevnere temperatur. 

UTVALGTE FUNKSJONER

Samsung SmartThings2-appen på en smarttelefon

Overvåk og reduser energiforbruket

Ved å aktivere sparemodusen AI Energy Mode i appen SmartThings2 kan du redusere kjøleskapets energiforbruk. Det er mulig takket være AI-teknologi som analyserer kjøleskapets bruksmønster, beregner strømforbruket og optimaliserer kompressorens turtall og drift.

Samsung kjøleskap med SpaceMax-teknologi på et kjøkken som er delvis utendørs

Større innside, samme utside

Oppbevar flere matvarer takket være en større innside. SpaceMax™-teknologien bruker spesiell isolering, noe som muliggjør tynnere vegger uten å gå på kompromiss med yttermålene. 

Samsung kjøleskapsskuff med Humidity Fresh+ full av frisk frukt og grønnsaker som

Jevnere temperatur og matvarer som varer lenger

Metal Cooling bevarer kaldluft også når du åpner og stenger døren ofte, slik at matvarene dine kan holde lenger. Med funksjonene Humidity Fresh+ og Optimal Fresh+ kan råvarene holde seg opptil dobbelt så lenge.3

1Fra 1. juli 2022 gjelder en 20 års reservedelsgaranti fra kjøpsdatoen. Garantien gjelder bare nevnt komponent, den digitale inverterkompressoren på kjøleskap som selges innen EU, og omfatter ingen andre kostnader som for eksempel arbeidskostnader, frakt eller installasjon. Fullstendige vilkår: www.samsung.com/no/support/warranty/
2 Finnes for Android- og iOS-enheter. Krever Wi-Fi-tilkobling og Samsung-konto. Tilgjengelig pår bestemte modeller gjennom trådløs oppdatering via Wi-Fi. 
3 Testet av Intertek med RL38T775CSR og RB34K6252SS. Resultatene kan variere avhengig av ferskhet før oppbevaring, bruksforhold osv. Resultat som er basert på analyse av APC-prøve (Aerobic Plate Count) av eksempelnæringsmiddel etter oppbevaring i testenheter. For Optimal Fresh+ gjelder resultatet når den er innstilt på MAKS-posisjon. 
4Selges separat 

Er du på utkikk etter et stilig og praktisk kjøleskap eller en fryser? Se vårt utvalg av kjøleskap, frysere og kombiskap fra Samsung her.

Sorter etter
1–48 av 72 produkter.