Hopp over navigasjonen
Samsung Galaxy Tab S9-serien

Samsung Galaxy Tab S9-serien

Opplev Samsungs nye kraftige nettbrett, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ og Galaxy Tab S9 Ultra. Nettbrett som er like mye et kreativt studio som en stor arbeidsplass med rom for dine ideer, tanker og krevende oppgaver. I tillegg kan du kose med kraftfulle spill og oppleve filmer med kinofølelsen og fantastisk lyd. Legg til det elegante, tynne og solide designet, og du har Samsung Galaxy Tab S9-serien som har det meste du trenger å ha med deg på farta. Den har også tre størrelser, slik at du finner en som passer deg!

  Galaxy Tab S9 Ι Galaxy Tab S9+ Ι Galaxy Tab S9 Ultra

  Se alle produktene
    
    
    
    
    
    
    
  Galaxy Tab S9-serien i tre størrelser

  Tre størrelser. To naturinspirerte farger.

  Velg mellom diskré, profesjonell grafitt og myk, naturlig beige – begge fremhevet med førsteklasses detaljer for et sofistikert utseende.

  Dynamic AMOLED 2X

  Få en krystallklar og komfortabel opplevelse med Dynamic AMOLED 2X

  Enten du velger Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ eller Galaxy Tab S9 Ultra, er alle klar til å bringe din kreative visjon til live. Alle tre har en dynamisk AMOLED 2X-skjerm, som gir fantastiske farger og bilder. I tillegg er det skånsomt for øynene med redusert blått lys.

  AKG-høyttalersystemet og Dolby Atmos surroundlyd
  Ta spillingen din til nye høyder

  Galaxy Tab S9-serien gir en fengslende, fotorealistisk spillopplevelse på Tabs skjerm for når du skal spille lenge. Opplevelsen økes med oppslukende lyd fra quad AKG-høyttalersystemet og Dolby Atmos surroundlyd.

  Forbedret utendørs visning med Vision Booster

  Forbedret utendørs visning med Vision Booster

  Vision Booster lar deg se skjermen tydelig i sterkt opplyste områder takket være en intelligent utendørsalgoritme som oppdager solens glød og skifter for å matche. Gå enkelt mellom studioet og terrassen takket være kontrasten og fargeforbedringer som gjør det enkelt å se hva som skjer på skjermen.

  Galaxy Tab-serien har IP68-klassifiering
  Det første vann- og støvbestandige Galaxy S-nettbrettet

  Når dagen blir tøff, forblir Galaxy Tab S9-serien solid og holdbar. Det glatte metalldesignet er tilpasset Samsungs sterkeste Armour Aluminium-ramme – som lever opp til navnet ved å beskytte nettbrettet ditt mot støt og fall. Og IP68-klassifiseringen betyr at det er Samsungs første vann- og støvbestandige Galaxy Tab S Series noensinne.

  Snapdragon® 8 Gen 2
  Neste generasjons prosessor for nytt nivå for spillingen

  Den ekstremt raske Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy-prosessoren er intelligent konstruert for å levere økt ytelse og strømbesparelser for spilling på høyt nivå. Grafikkmotoren gir naturtro refleksjoner og skygger i 3D-spillmiljøer for oppslukende spilling.

  Koble til din Samsung Galaxy-smarttelefon med en USB-C-kabel

  Hold deg kreativ når du er på farten med et batteri som varer lenge

  Hold de kreative tankene flytende med det langvarige batteriet. Den har nok kraft til å komme deg gjennom dagen og til og med litt ekstra i tilfelle telefonen trenger å lades litt. Koble til din Samsung Galaxy-smarttelefon med en USB-C-kabel, og Fast Charging tar seg av resten.

  Galaxy Tab S9 med S Pen
  Noter mer, takket være for den store skjermen

  La fantasien løpe helt løpsk med GoodNotes – optimalisert for å gi en sømløs S Pen-opplevelse og følelse av å skrive på faktisk papir. Skisser i stående visning og rediger i horisontal visning, eller omvendt.

  Hvilken Samsung Galaxy Tab S9 passer for deg?

  Samsung Galaxy Tab S9-serien sammenligningstabell

  Galaxy Tab S9 Ι Galaxy Tab S9+ Ι Galaxy Tab S9 Ultra

  Se alle produktene