Sammenlign produkter Du kan sammenligne inntil 3 produkter

Samsung Galaxy Note 9 - et skritt videre

Samsung Galaxy Note 9 tar enda et skritt i utviklingen av mobilens muligheter. Samsung har tatt med seg det beste fra tidligere modeller, slik som Samsung Galaxy S9s kamera, en sterkere prosessor og et større batteri. I tillegg har Samsung Galaxy Note 9 en S Pen som gir deg enda flere muligheter enn tidligere.
Galaxy S9+ Purple

Samsung Galaxy Note 9

Ingen produkter er tilgjenglig

 
  • 6,4” Infinity-skjerm, S Pen
  • 12 MP dobbelt kamera
  • 4000 mAh-batteri, 512 GB lagring
  
 
Utgått produkt 
  • 6,4” Infinity-skjerm, S Pen
  • 12 MP dobbelt kamera
  • 4000 mAh-batteri, 128 GB lagring
  
 
 Samsung Galaxy Note9

S Pen med Bluetooth

Den ikoniske S Pennen følger selvfølgelig med Note9. Pennen forvandler mobile din til et verktøy som er like kreativt som det er effektivt og du vil få en enklere hverdag. Ta notater direkte på skjermen uten å åpne mobilen og tegn, klipp og naviger deg rundt. Med Bluetooth-tilkobling kan pennen også brukes som en fjernkontroll til din Samsung Galaxy Note 9.

 Samsung Galaxy Note9

Testvinnende kamera

Samsung Galaxy Note 9 kommer med det samme prisvinnende kameraet som Samsung Galaxy S9. Lag personlige emojis, og få en animert utgave av deg selv som du kan sende til venner. Note 9 har også en morsom SuperSlow-mo-funksjon med 960 bilder per sekund (fps) slik at du får med alle detaljer. Telefonen har også dobbelt blender og optisk zoom.

 Samsung Galaxy Note9

Sterkere og raskere

Det nyeste tilskuddet på Galaxy Note-stammen er blitt hakket bedre. Prosessoren i Samsung Galaxy Note 9 er 53% raskere enn Note 8. Det gir en hastighet og kapasitet som takler flere og større filer enn tidligere. Note 9s batterikapasitet er også økt med 21%. Med en ekstrem skarp Super AMOLED-skjerm, innebygde høyttalere fra AKG og et batteri på 4000 mAh er Samsung Galaxy Note 9 mobiltelefonen som tar det hele til et nytt nivå.

Les mer om Elkjøps produkter:

Les mer om Elkjøps produkter:

Se og les om Elkjøps smarte produkter: